nformacije
1. Vaše ime u RL Matea Teo
2. Vaše godine 16 [Imam dokaz slikacu licnu pa ako treba pokazacu vam .]
3. Vremenska zona GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan 5-6H Zavisi kakav mi je dan
5. Vaš Diskord Cvetkovicc333#9537
6. Vaše Ingame ime Teo Cvetkovic
7. Vaš ID 5498
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Zato sto zelim spreciti kao i pomoci serveru pre svega smanjiti Ljudima koje krse pravila na serveru a ima bas dosta i naravno da pomognemo pre svega i pocetnicima . kao i ostalim igracima.
2. Koje su vaše prednosti? Moja prednost je to sto sam ozbiljan i mogu da saslusam sve ljude sa bilo kakvim problem i aktivan .
3. Koje su vaše najveće slabosti? Kada mi neko spominje roditelje zato sto sam kad sam bio mali izgubio oca ne volim kada mi neko vredja roditelje ali naravno nikad necu ja reci ruznu rec nego cu mu dati sankcije
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Da, Ne posedujem biznis
1. Vaše ime u RL Matea Teo
2. Vaše godine 16 [Imam dokaz slikacu licnu pa ako treba pokazacu vam .]
3. Vremenska zona GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan 5-6H Zavisi kakav mi je dan
5. Vaš Diskord Cvetkovicc333#9537
6. Vaše Ingame ime Teo Cvetkovic
7. Vaš ID 5498
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Zato sto zelim spreciti kao i pomoci serveru pre svega smanjiti Ljudima koje krse pravila na serveru a ima bas dosta i naravno da pomognemo pre svega i pocetnicima . kao i ostalim igracima.
2. Koje su vaše prednosti? Moja prednost je to sto sam ozbiljan i mogu da saslusam sve ljude sa bilo kakvim problem i aktivan .
3. Koje su vaše najveće slabosti? Kada mi neko spominje roditelje zato sto sam kad sam bio mali izgubio oca ne volim kada mi neko vredja roditelje ali naravno nikad necu ja reci ruznu rec nego cu mu dati sankcije
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Da, Ne posedujem biznis