Informacije
1. Vaše ime u RL : Nemanja
2. Vaše godine : 22
3. Vremenska zona : Europe
4. Prosječna aktivnost na dan : 12h ( radim kao customer support pa sam ceo dan na kompu
)
5. Vaš Diskord :! Sibi#1312
6. Vaše Ingame ime : Snow_Wiip
7. Vaš ID : 5649
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? : Pozdrav, dugo sam RolePlay-ao na ovom serveru, imam dosta secanja sa ovog servera jos od samog pocetka, RP-ao sam i na drugim serverima dugo, ali mislim da ovaj server je unikat, ima nesto sto drugi nemaju taj svoj princip rada, to mi se zapravo i najvise svidja na ovom serveru. Dosta vremena provodim na racunaru zbog posla, ali idalje imam vremena usput da igram Grand. Zelim postati admin jer smatram da sam ovaj RP vec zavrsio i da mogu postati admin, bila bih mi najpre cast postati admin a onda sve ostalo.
2. Koje su vaše prednosti? : Imam veoma mnogo strpljenja za ljude kada dodjem na report,smatram da je to potrebno za admina da ima, ne volim se pokazivati sa svojom pozicijom, admin sluzi da pomaze ljudima i da odrzi RolePlay odlicnim, kakav i jeste.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Smatram da je moja najveca slabost zapravo milost, jer nemam razloga da pruzim igracu pomoc ili da ga saslusam ukoliko se on dere ili ne slusa sta mu se govori, imam naravno postovanja prema svim igracima ali isto tako smatram da i oni trebaju da imaju postovanja ne samo prema adminima, vec i prema ostalim igracima kako bih ovo mesto odrzali lepim i nastavili odlican RP
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin? : Da, naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) : Vec sam prodao sve svoje biznise