Partija slobode San Andreas
Velika ekonomija, i još veći hamburgeri
Uvod i informacije o partiji slobode San Andreas.
Mi smo Partija slobode San Andreasa i verujemo u ljude San Andreasa. Vi ste pokretačka snaga ove države i zato ona treba da pripada vama! Borićemo se za vaša prava, borićemo se za vašu priliku da ostvarite san iz San Andreasa. Ideološki gledano, mi sebe smatramo klasičnim liberalima, a ekonomski liberalima. Naš kandidat za guvernera je Teo Elkhabib, a njegov državni sekretar i portparol Zgembo Krhkic.
Uvod i informacije o partiji slobode San Andreas.
Mi smo Partija slobode San Andreasa i verujemo u ljude San Andreasa. Vi ste pokretačka snaga ove države i zato ona treba da pripada vama! Borićemo se za vaša prava, borićemo se za vašu priliku da ostvarite san iz San Andreasa. Ideološki gledano, mi sebe smatramo klasičnim liberalima, a ekonomski liberalima. Naš kandidat za guvernera je Teo Elkhabib, a njegov državni sekretar i portparol Zgembo Krhkic.
Core Concerns
• Poštena i dinamična privreda, veće plate, niže cene.San.jpg
• Sprovođenje i unapređenje saobraćajnih zakona.
• Za više vrsta poslova.
• Zakoni o samoodbrani u situacijama pljačke.
Ekonomija
San Andreasu je potrebna zdrava ekonomija, ljudi se žale na plate i cene, i to prilično. Dolar je naduvan, u ovom trenutnom sistemu vaše plate ne mogu da se takmiče sa troškovima. Potrudićemo se da se ekonomski sistem promeni zauvek, u doglednoj budućnosti videćete veće plate i daleko razumne cene za stvari kao što su vaš sledeći automobil ili odeća. S druge strane, mnogi radnici su već osakaćeni prodajom bezvrednih usluga, kao što je prodaja medicinske pomoći za mršavih 100 dolara. Ovo mora da je najgori trgovinski sporazum u celoj istoriji. Zbog prirode ponude i potražnje, određene usluge poput lečenja i usluga moraju imati veću vrednost. Na kraju, Los Santos ima rastuće prisustvo bandi sa nedavnom imigracijom u Los Santos, da bismo se suprotstavili ovome, mi se zalažemo za otvaranje novih vrsta poslova, bilo javnih ili privatnih, neki predlažu rad u kazinu ili kao legalni lovac na glave, na primer . Još jedan doprinos suzbijanju aktivnosti bandi biće potpuno ukidanje naknada za nezaposlene, da bi se više ljudi zaposlilo, ova politika će morati da se ukloni.Saobraćaj
Gde bi se moglo početi? Najverovatnije, kada ste stigli u Los Santos, sigurno ste videli užasan saobraćajni incident ili ste ga i sami prošli nekoliko puta. Naša stranka će se pobrinuti da se saobraćajni zakoni reformišu i sprovode. Biće nam potrebno više saobraćajne policije sa boljom obukom i potrebnim alatima za ograničavanje brzine. Takođe će biti povećane kazne za kršenje strogih saobraćajnih pravila kao što je nesavesna vožnja koja je prouzrokovala teške povrede ili vožnja u alkoholisanom stanju. Los Santos je takođe pun automobila parkiranih svuda, posebno na sred puta, kao rešenje, mi bismo odobrili zaplenu neodgovorno parkiranih automobila, smatrali bi to i još jednim poslom. Takođe želimo da ograničenje brzine u Los Santosu ostane na 110 km/h, a da se poveća na 150 km/h van Los Santosa i na autoputevima.Vaše pravo na nošenje oružja
Verujemo u vaše pravo da nosite oružje da biste se branili. Vaše pravo na nošenje oružja je takođe povređeno važećim zakonima, želeli bismo da snizimo cenu dozvole za oružje. Na kraju, zbog porasta kriminala i činjenice da policija ne može uvek da pomogne, želimo da uvedemo zakon o samoodbrani u slučaju pljačke. Naravno, dajemo prednost vašoj bezbednosti i slobodi, tako da se ne zalažemo nužno za pružanje otpora pljačkašima u svakom trenutku, ponekad je najbolje poslušati njihove zahteve za sopstvenu bezbednost.Reforma Nacionalne garde
Stanje Nacionalne garde nije na visini standarda, posebno s obzirom na stalne racije na vojne baze širom San Andreasa. Zalažemo se za bolje organizovanje Nacionalne garde. Potrebna im je bolja obuka kao u vežbama i standardna uniformnost i mi predlažemo da započnete program ratne igre (simulacije realnih borbenih situacija).Bolja komunikacija u pravosudnom sistemu
Bilo je pritužbi na proizvoljne odluke kao što su iznenadna proterivanja i isključenja iz organizacija ili sudske nepravde u slučajevima. Želimo da poboljšamo komunikaciju između dva dela u ovim slučajevima.Slobodan govor
Zalažemo se za primenu zakona za zaštitu slobode govora. Sloboda govora znači slobodno i javno izražavanje mišljenja bez cenzure, mešanja i ograničenja od strane vlade. To ne znači da odobravamo mržnju, mi jednostavno želimo da svaki pojedinac bude zaštićen od cenzure na primer u izražavanju humora ili mišljenja.Više bolnica i novih ambulantnih kola hitne pomoći
Naše bolnice su prepune, a vozila hitne pomoći nanose više štete nego koristi. Dobijamo stalne povratne informacije od radnika u bolnici da su njihova vozila daleko od bezbedne upotrebe. Zbog loših kočnica i loših proporcija težine, vozači imaju tendenciju da udare građane, prouzrokuju štetu na vozilima ili, u najgorem slučaju, uzrokuju smrt. Zato bismo želeli da otvorimo još jednu bolnicu. Po mogućstvu van Los Santosa i dodajte nova i poboljšana vozila hitne pomoći koja će ih koristiti.
Kandidat:
Teo Elkhabib
Državni sekretar i portparol:
Zgembo Krhkic
Digitalni direktor:
Denis Gnevovic
sekretar za trezor
Sinisa Ishabashi
Datum Datum stvaranja
06/01/2024
Ako želite da postanete član Liberti Partije San Andreas, navedite sledeće:
Pokažite legalnu i važeću identifikaciju.
Uverite se da imate čist zapis, bez upozorenja.
Budite ozbiljni u vezi sa strankom, i to je suštinska briga.