Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Zahtev za skidanje Nef I HMOSCHINO

Your ID
91783
Players nickname
Amir TrueLegit
Suspect ID
38145,44039
Date of violation
Jun 21, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/7Fmx7jg

Amir_Truelegit

Player
Player
Mislim da Lider Bloodsa (Leo I 38145) koji trenutno ima blacklistu za apliciranje za lidera neformalne vodi neformalnu organizaciju HMOSCHINO preko njegovog twink accounta Jovana Hmoschino 44039 sto mislim da je zabranjeno da se radi

zamolicu da sve ovo lepo pregledate i da vidite jel je to njegov twink account zato sto smatram da je tako
takodje ima i poseban forum acc za taj acc (njegov twink)Jovana Hmoschino

evo i dokaza da je zabranjeno

Cmoee

Player
Player
Mislim da Lider Bloodsa (Leo I 38145) koji trenutno ima blacklistu za apliciranje za lidera neformalne vodi neformalnu organizaciju HMOSCHINO preko njegovog twink accounta Jovana Hmoschino 44039 sto mislim da je zabranjeno da se radi

zamolicu da sve ovo lepo pregledate i da vidite jel je to njegov twink account zato sto smatram da je tako

Ovo sigurno nije leov twink jer leov twink ima ista prva dva broja kao njegov main

Evo i dokaza da to nije Leov twink

medsa

Player
Player

evo ko vama igra i rusi i pise po forumu BIJO DOBIJO najaci si ti meni brate aj igraj igricu i pusti ljude da igraju sta vam je vise

Vanessa Lepadasy

Player
Player

srba druze aj sto ban evade-as na 50 razlicitih accova i citujes a takodje si i u femu koji cituje i na svaki moguci akaunt se vracas u tom istom femu i oni ti pomazu u tome da citujes i daju ti sve mislim da mnogo pricas i da se trebas malo smiriti. btw ima vec jednta takva zalba pa je odbijena tako da mozes samo biti ljubomoran sto ljudi igraju normalno i ne krse pravila kao ti

Cmoee

Player
Player
srba druze aj sto ban evade-as na 50 razlicitih accova i citujes a takodje si i u femu koji cituje i na svaki moguci akaunt se vracas u tom istom femu i oni ti pomazu u tome da citujes i daju ti sve mislim da mnogo pricas i da se trebas malo smiriti. btw ima vec jednta takva zalba pa je odbijena tako da mozes samo biti ljubomoran sto ljudi igraju normalno i ne krse pravila kao ti
Кoleginica Vanessa (a.k.a Vesela) je peacekepper po meni

Top Bottom