Imam više primjedbi na ovu donešenu odluku. Prva primjedba je ta što admin nije zatražio dulji pov od cele situacije. Vidi se kako sam ja bio u sredini pričanja drugog jezika, ali to nije neki početak situacije, početak bi bio na primjer gdje ja započinjem pričati engleski i zbog toga što nema duljeg pova mene se ovako strogo kažnjava i moju organizaciju te me se sa time i optužuje te ponižava. Smatram da sam nepravilno kažnjen jer da bi se pov važio trebao bi biti od početka same situacije, a ne sa ovakvim pov-om gdje se ne može vidjeti da li smo prije toga pristali na OOC razgovor ili nismo. A druga primjedba je ta šta ako se već mene kaznilo, zašto se nije kaznilo onda i drugog igrača koji je pričao drugim jezikom? To je veoma nepošteno od strane ovog admina prema meni. Svejedno ovo smatram veoma nepošteno donesenom odlukom i voleo bih da se poništi ova kazna jer nije cela situacija i samim time ne može se točno odlučiti da li je ovo prekršaj ili ne, a po meni je mnogo stroga odluka za takav pov. Hvala unapred na izdvojenom vremenu za čitanje i razmatranje ove žalbe.