Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38145
Players nickname
Leo Sonbahar
Administrators nickname
Matej Angel
Date
Jun 21, 2026
Time
01:19
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1365711/

Leo Sonbahar

Valorant immortal :)
Player
Imam više primjedbi na ovu donešenu odluku. Prva primjedba je ta što admin nije zatražio dulji pov od cele situacije. Vidi se kako sam ja bio u sredini pričanja drugog jezika, ali to nije neki početak situacije, početak bi bio na primjer gdje ja započinjem pričati engleski i zbog toga što nema duljeg pova mene se ovako strogo kažnjava i moju organizaciju te me se sa time i optužuje te ponižava. Smatram da sam nepravilno kažnjen jer da bi se pov važio trebao bi biti od početka same situacije, a ne sa ovakvim pov-om gdje se ne može vidjeti da li smo prije toga pristali na OOC razgovor ili nismo. A druga primjedba je ta šta ako se već mene kaznilo, zašto se nije kaznilo onda i drugog igrača koji je pričao drugim jezikom? To je veoma nepošteno od strane ovog admina prema meni. Svejedno ovo smatram veoma nepošteno donesenom odlukom i voleo bih da se poništi ova kazna jer nije cela situacija i samim time ne može se točno odlučiti da li je ovo prekršaj ili ne, a po meni je mnogo stroga odluka za takav pov. Hvala unapred na izdvojenom vremenu za čitanje i razmatranje ove žalbe.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom