Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

LocoSerbiano

Player
Player
1. Vase ime IRL : Uros Joncic

2. Vase godine : 35

3. Vremenska zona : GMT + 2

4. Prosek online po danu : 5+ sati

5. Vas Discord : LocoSerbiano

6. Vaše ingame ime :Loco Serbiano

7. Vaš ID : 73288

1. Lider za East Side Ballas

2.Zasto zelite biti Lider ove specificne organizacije?
2.1 Zelim biti lider East Side Ballas-a zato sto mislim da je to idelna pozicija za mene, imam dosta kontakata u gradu vecina grada me ne voli te mislim da je to idealna sansa da budem lider kriminalne organizacije i da bude dobar roll play protiv policije. Zar ne?
2.2 Pre svega mislim da sam ovde dovoljno dugo i da sam upoznat sa skoro svim pravilima geta pre svega posto tu i zivim. Bio sam u svim organizacijama kriminalnim da pojasnimo i znam sta organizacijama fali i mislim da cu te stvari uspeti da ukomponujem u ovu nadam se moju.
2.3 Zelim da naparavim jednu ozbiljniju i sa dosta redovnih igraca organizaciju, gde nije potrebno mozda cak ni malo da im se objasnjava sta ne smeju da rade, znalo bi se ko sta radi ko vodi akcije ko je za sta odgovoran. Samim tim ti ljudi ce svojim primerom pokazati kako se po pravilima radi roll play, jer ako neko pogresno nauci u startu svi otprilike znamo na sta ce to izaci.
3.Vas savet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Moj savet je pre svega da krenu igraci da se fokusiraju na pravila roll playa da bi svima bilo zanimljivije, nije poenta uzeti i uhapsiti 20 ljudi ili robati 20 ljudi morate biti svesni da je to roll play i da nije uvek poenta u tome da pobedis, nego da svima bude lepo. Pa pusti nekad i da tebe robaju ili uzmu za taoca nije smak sveta.
3.2 Moj drugi savet je bas taj da ti ljudi koju su hc-ovi pomognu mladjim i novim igracima nauce ih G.P nauce ih Roll play-u.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom