Postovani Abrahame, odlucio sam da se tebi licno obratim povodom moje ZABRANE na grand roleplayu ovo pisem da priznam da sam koristio Cheatove i da nije bilo fer ono sto sam radio. Sad ne mogu da izdrzim bez grand roleplay-a poceo je letnji raspust, to vreme sam hteo da posvetim igrajuci na ovom divnom projektu ali sam dobio ban za cheats PRIZNAJEM DA SAM KORISTIO CHEATOVE i da sam mnogo ljudi nervirao na taj nacin ali sad tek pocinjem da kapiram kolko se kajem sto sam to uradio. Drzao sam svoju familiju "Ashford" imao sam novac imao sam sve sto mi je bilo potrebno da uzivam u grandu, ZAJEBAO sam situaciju sto sam koristio softver za pomaganje u pucanju
mnogo ljudi me vole i zele da dobijem unban. ovo je iskrena zalba na kojoj se obracam licno tebi,Abrahame u pokusaju da te zamolim da mi skines kaznu
OBECAVAM DA VISE NECU DA KRSIM PRAVILO 4.1.
Abrahame ako bi mi dao jos jednu zadnju priliku da se vratim na ovaj projekat i da ispravim stvari iz proslosti koje sam uradio bio bi ti zahvalan do neba zato sto na ovaj projekat provodim previse vremena i imam oko 10K sati na ovom projektu. Jos jedna stvar koju bi uradio da dobijem unban, napravio bih svoju familiju BEZ NEMACA koje sam pre primao i koji su mi pomgaali u svemu tome. zamolicu da razmotris moj zahtev i da ne dobijem odgovor "Admin doneo ispravnu odluku" vec da mi das drugu sansu da mogu da ti dokazem da sam se promenio priznajem da sam cheatovao na acc Srba Prime 68787 i MOLIM TE mi se smiluj
Najiskrenije se kajem sto sam to radio i zeleo bi opet da se vratim na projekat i da igram normalno BEZ CHEATA
MOLIM TE opet razmotri moj zahtev zato sto mi je ISKRENO zao.
mnogo ljudi me vole i zele da dobijem unban. ovo je iskrena zalba na kojoj se obracam licno tebi,Abrahame u pokusaju da te zamolim da mi skines kaznu
OBECAVAM DA VISE NECU DA KRSIM PRAVILO 4.1.
Abrahame ako bi mi dao jos jednu zadnju priliku da se vratim na ovaj projekat i da ispravim stvari iz proslosti koje sam uradio bio bi ti zahvalan do neba zato sto na ovaj projekat provodim previse vremena i imam oko 10K sati na ovom projektu. Jos jedna stvar koju bi uradio da dobijem unban, napravio bih svoju familiju BEZ NEMACA koje sam pre primao i koji su mi pomgaali u svemu tome. zamolicu da razmotris moj zahtev i da ne dobijem odgovor "Admin doneo ispravnu odluku" vec da mi das drugu sansu da mogu da ti dokazem da sam se promenio priznajem da sam cheatovao na acc Srba Prime 68787 i MOLIM TE mi se smiluj
Najiskrenije se kajem sto sam to radio i zeleo bi opet da se vratim na projekat i da igram normalno BEZ CHEATA
MOLIM TE opet razmotri moj zahtev zato sto mi je ISKRENO zao.