Vaše ime IRL: Luka
Vaše godine: 18
Vremenska zona: CET+1
Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 16:00 - 02:00
Prosjecna aktivnost po danu (Vremenski): 7-8h
Vaš Discord: @nvmluka
Vaše ingame ime: Luke Black
Vaš ID: 19168
Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
1. Zašto želite postati admin?
- Zelim ponovo da se vratim nakon lose stvari sto se desila, atmosfera mi se dopala i sami ljudi.
2. Koje su vaše prednosti?
- Odlicno iskustvo i dugogodisnje igranje projekta. Veoma sam komunikativan, što je ključno za dobru koordinaciju unutar administracije.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Kao svoju slabost naveo bih povremenu nestrpljivost, posebno u situacijama kada se suocim sa igracem koji ocigledno ne postuje pravila, a pritom tvrdi suprotno, to mi nije vise najveca slabost jer sam uspeo da budem maksimalno profesionalan u tim trenutcima.
4.Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
- Apsolutno
5.Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
- Da
6.Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
- Nema
Vaše godine: 18
Vremenska zona: CET+1
Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 16:00 - 02:00
Prosjecna aktivnost po danu (Vremenski): 7-8h
Vaš Discord: @nvmluka
Vaše ingame ime: Luke Black
Vaš ID: 19168
Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Zelim ponovo da se vratim nakon lose stvari sto se desila, atmosfera mi se dopala i sami ljudi.
2. Koje su vaše prednosti?
- Odlicno iskustvo i dugogodisnje igranje projekta. Veoma sam komunikativan, što je ključno za dobru koordinaciju unutar administracije.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Kao svoju slabost naveo bih povremenu nestrpljivost, posebno u situacijama kada se suocim sa igracem koji ocigledno ne postuje pravila, a pritom tvrdi suprotno, to mi nije vise najveca slabost jer sam uspeo da budem maksimalno profesionalan u tim trenutcima.
4.Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
- Apsolutno
5.Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
- Da
6.Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
- Nema