Informacije
- Vaše ime IRL: Alem
- Vaše godine: 17
- Vremenska zona: GMT+2
- Od kada do kada ste inace ingame: Od 12:00 do 22:00
- Prosjecna aktivnost po danu: 10 sati
- Vaš Discord: alem
- Vaše ingame ime: Alem Corelli
- Vaš ID: 21382
- Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State (Državne organizacije)
- Dodatne informacije
- Zašto želite postati admin?
Želim postati asistent/administrator kako bih pomogao serveru i zajednici da napreduju. Već dugo igram na serveru, odlično poznajem pravila i želim svoje slobodno vrijeme iskoristiti kako bih pomogao novim igračima koji tek uče RolePlay. Također, želim osigurati da svi igrači imaju fer i ugodnu igru bez kršenja pravila, te da svojim radom smanjim toksičnost i nepravilnosti na serveru. - Koje su vaše prednosti?
Moje najveće prednosti su izuzetna aktivnost (preko 10 sati dnevno), smirenost u stresnim situacijama i sposobnost da saslušam obje strane prije donošenja odluke. Vrlo sam strpljiv, pravedan i komunikativan. Brzo učim i spreman sam na timski rad sa ostatkom administracije. - Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad znam biti previše pedantan i detaljan jer želim da svaka situacija bude riješena savršeno pravedno, što mi nekada oduzme malo više vremena. - Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, potpuno sam spreman napustiti RP život i posvetiti se isključivo dužnostima administratora. - Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
Da, spreman sam prodati biznis jer sam upoznat sa pravilom da administratori ne smiju posjedovati biznise. - Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne, ne postoji nikakav problem. Moja aktivnost je stabilna i sigurna.
- Zašto želite postati admin?