Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected

nikola sop

Player
Player
Informacije
  1. Vaše ime IRL: Alem
  2. Vaše godine: 17
  3. Vremenska zona: GMT+2
  4. Od kada do kada ste inace ingame: Od 12:00 do 22:00
  5. Prosjecna aktivnost po danu: 10 sati
  6. Vaš Discord: alem
  7. Vaše ingame ime: Alem Corelli
  8. Vaš ID: 21382
  9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State (Državne organizacije)
  10. Dodatne informacije
    1. Zašto želite postati admin?
      Želim postati asistent/administrator kako bih pomogao serveru i zajednici da napreduju. Već dugo igram na serveru, odlično poznajem pravila i želim svoje slobodno vrijeme iskoristiti kako bih pomogao novim igračima koji tek uče RolePlay. Također, želim osigurati da svi igrači imaju fer i ugodnu igru bez kršenja pravila, te da svojim radom smanjim toksičnost i nepravilnosti na serveru.
    2. Koje su vaše prednosti?
      Moje najveće prednosti su izuzetna aktivnost (preko 10 sati dnevno), smirenost u stresnim situacijama i sposobnost da saslušam obje strane prije donošenja odluke. Vrlo sam strpljiv, pravedan i komunikativan. Brzo učim i spreman sam na timski rad sa ostatkom administracije.
    3. Koje su vaše najveće slabosti?
      Ponekad znam biti previše pedantan i detaljan jer želim da svaka situacija bude riješena savršeno pravedno, što mi nekada oduzme malo više vremena.
    4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
      Da, potpuno sam spreman napustiti RP život i posvetiti se isključivo dužnostima administratora.
    5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
      Da, spreman sam prodati biznis jer sam upoznat sa pravilom da administratori ne smiju posjedovati biznise.
    6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
      Ne, ne postoji nikakav problem. Moja aktivnost je stabilna i sigurna.

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Diskord user ( alem ) koji ste ostavili u prijavi , nije clan Grand RP diskorda.
Pridruzite se i postavite novu prijavu​

Top Bottom