Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Mrle10

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Dušan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 5 h - 10 h +
5. Vaš Discord: .mrkalj
6. Vaše ingame ime: Mrle Mrkalj

7. Vaš ID: 54938

Dodatne informacije:

Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 Želja da napravim "savršen" SAHP!

Prva želja koju imam je da napravim "savršen" SAHP , već par godina igram na ovom projektu i dosta vremena sam proveo po organizacijama tako da sam se nagledao svega i svačega. Pošto imam dosta iskustva i sa mojim ljudima koji isto imaju dosta iskustva uspeli bi da napravimo "savršen" SAHP. Pod "savršen" mislim da napravimo organizaciju u kojoj neće biti toksičnosti i gde će se ljudi međusobno poštovati i pomagati. Kao što se kuća gradi od temelja tako se i organizacija gradi , bez dobrog početka i pravih ljudi sve to pada u vodu. Zato je moja želja da od početka pa do kraja budemo u punoj snazi.

2.2 Mir između SAHP-a i drugih organizacija.

SAHP
kao SAHP je koliko toliko sposoban da radi sam , ali opet moramo sarađivati sa drugim organizacijama. Moja druga želja je da izgradimo dobre odnose i poverenje sa drugim organizacijama. Organizacije na ovom projektu su kao porodica i trebaju da se slažu i pomažu. Često sam viđao da se organizacije svađaju za gluposti , moje mišljenje je da privatne stvari ne treba mešati u poso. Ako bi postao lider SAHP-a trudio bih se da održim dobre odnose sa svima kao što bi imali mir u SAHP-u imali bi i izvan SAHP-a. Put do uspeha nije u tome ko je jači na papiru, već u saradnji i miru između organizacija , jer samo zajedničkim radom možemo da održimo ovaj projekat stabilnim.

2.3 Aktivnost i profesionalnost!

Treća želja mi je da napravim najaktivniji SAHP koji je ikad viđen na ovom projektu. Uz to što hoću najaktivniji SAHP ne mislim da tu budu svi živi koji nemaju pojma o poslu , već hoću da napravim SAHP koji će biti aktivan a u isto vreme da tu budu ljudi koji znaju posao. Ako postanem lider SAHP-a obuka će biti obavezna! Pošto planiram da budemo najaktivniji svaki dan će mo praviti regrutacije i naravno novim ljudima držati obuke. Kao što je FIB dovodio 20 , 30 + ljudi na akcije tako planiram da napravimo sa SAHP-om , i ako FIB nije SAHP niti SAHP - FIB daću se od sebe da napravimo najaktivniji SAHP ikad viđen!

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Uveo bih sistem mentorstava. Svaki novi član uz obaveznu obuku prvi radni dan bi proveo u patroli sa nekim iskusnijim kolegom kako bi mogao lakše da nauči pravila sluzbe , sve bi se to vodilo na discordu i mentori bi ocenjivali ko je koliko sposoban i po tome bi dobijali prve činove.

3.2 Uz redovne patrole vozilima podstakao bih članove SAHP-a da u većoj meri nego pre koriste statičke radare , što bi posle nekog vremena dovelo do smanjenja prekoračenja brzine na auto putevima.

3.3 Uz redovne akcije sa drugim organizacijama planiram u dogovoru sa drugim organizacijama pravimo više akcija ako što su "Punkt" zato što uz klasično praćenje brzine i pretresanje naroda razvijamo RP!

3.4 Na akcijama bi će obavezno nošenje specijalne uniforme i balaklave da bi svi bili isti a ne kao cirkus. I ako je ovo već jednim delom primenjeno mi bi obratili posebnu pažnju na to !

3.5 Da bi zaveli "Red , rad i disciplinu" smanjio bi maksimum opomena pre izbacivanja sa 3 na 2 pritom da se opomene pišu za nešto veće, a za manje stvari će imati usmene opomene koje ako skupi 2 dobija 1 opomenu. Usmene opomene i obične opomene se brišu nakon 7 dana ili ako se zaposleni pokaže kao dobar radnik.

3.6 Uveo bih "Gorsku službu" ali u sklopu SAJ jedinice. SAJ Off-road Unit i SAJ Air Support Unit su zaduženi uz patroliranje da spasavaju ljude u slučaju da se neko zaglavi od kolega ili građana na teritoriji SAHP-a , a pritom nas pozove u pomoć ili ga mi pronađemo tokom patrole. Naša jedinica u zavisnosti od terena bi se uputila i spasila građanina koji bi odmah bio pregledan od strane EMS-a.

Struktura:

30.Državni Sheriff
29. Zamenik Državnog Sheriffa
28. Executive Sheriff
27. Assistent Državnog Sheriffa
26. Komandir stanice
--------------------------HIGH COMMAND--------------------------

25. Zamenik Komandira stanice
24. S.A.J Komandant
23. Zamenik S.A.J Komandanta
22. Glavni Inspektor
21. Zamenik glavnog inspektora
20. Vođa Patrole
19. Instruktor Obuke
--------------------------HIGH STAFF--------------------------

18. Narednik
17. S.A.J Off-road Unit
16. S.A.J Air Support Unit
15. S.A.J Sniper Unit
14. S.A.J Agent
13. Stariji inspektor
12. Inspektor
11. Mlađi inspektor
10. Patrolni Oficir III
9. Patrolni Oficir II
8. Patrolni Oficir I
7. Stariji Kadet
6. Mlađi Kadet
5. Pauk servis
4. Kadet na obuci
3. Suspend 24H
2. Suspend 48H
1. Regrut na čekanju

Hvala na čitanju , srećno ostalim kandidatima!
💪
Mrle Mrkalj

DrPurpleMustage

Player
Player
Svaka čast za prijavu.
Srećno!

funny-valentine-funny-valentine-jojo.gif

Funny Valentine#56744

Top Bottom