Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jerema Pljas

Player
Player
Aplikacija za Lidera Families
1. Vaše ime IRL:Milos
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:+1
4. Prosjek online po danu:3-6
5. Vaš Discord:jerema3333
6. Vaše ingame ime:Jerema Real
7. Vaš ID:87860

1. Lider za:
Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Prvi razlog – Dugogodišnje iskustvo i poznavanje organizacije

Želim postati lider Families organizacije jer smatram da posjedujem dovoljno iskustva i znanja kako bih mogao kvalitetno voditi jednu od najpoznatijih i najutjecajnijih organizacija na serveru. Tokom svog vremena provedenog na serveru imao sam priliku upoznati različite organizacije, njihove načine funkcioniranja, prednosti i nedostatke. Kroz to iskustvo naučio sam koliko je važno da lider bude aktivan, odgovoran i pravedan prema svim članovima.

Families nije organizacija koja se može voditi bez ozbiljnog pristupa. Potrebno je imati dobru komunikaciju s članovima, organizirati aktivnosti, rješavati probleme unutar organizacije i voditi računa da se poštuju sva pravila servera. Smatram da sam sposoban nositi se sa svim izazovima koje pozicija lidera donosi te da bih svojim radom mogao doprinijeti razvoju i napretku organizacije.

Pored toga, dobro poznajem RP pravila i trudim se da uvijek budem primjer drugim igračima. Kao lider želio bih prenijeti svoje znanje na članove organizacije kako bi cijela ekipa bila na što višem RP nivou.

Drugi razlog – Želja za stvaranjem aktivne i kvalitetne zajednice

Jedan od glavnih razloga zbog kojih želim postati lider jeste želja da okupim aktivnu, ozbiljnu i složnu ekipu igrača. Smatram da je uspjeh svake organizacije zasnovan na međusobnom poštovanju, dobroj atmosferi i timskom radu. Kao lider ne bih gledao samo aktivnost članova, već i njihov odnos prema drugim igračima i kvalitet njihovog RolePlay-a.

Moj cilj bio bi da Families bude organizacija poznata po kvalitetnom RP-u, disciplini i dobroj organizaciji. Redovno bih organizirao sastanke kako bi svi članovi bili upoznati s planovima organizacije i kako bismo zajedno donosili odluke koje su važne za naš napredak. Također bih davao priliku novim članovima da pokažu svoje sposobnosti i napreduju kroz organizaciju.

Želim stvoriti okruženje u kojem će svaki član osjećati da je važan dio tima. Smatram da se najbolji rezultati postižu kada svi rade zajedno prema zajedničkom cilju. Upravo zbog toga bih se trudio održavati dobru atmosferu i međusobno poštovanje među članovima.

Treći razlog – Motivacija za unapređenje RolePlay-a i organizacije

Treći razlog zbog kojeg želim postati lider Families organizacije jeste moja velika motivacija da unaprijedim RolePlay unutar same organizacije. U posljednje vrijeme često se može primijetiti da pojedine organizacije više pažnje posvećuju zaradi i akcijama nego kvalitetnom RP-u. Kao lider želio bih promijeniti takav način razmišljanja i vratiti fokus na ono što RolePlay zapravo predstavlja.

Trudio bih se da članovi razvijaju svoje karaktere, stvaraju zanimljive priče i sudjeluju u različitim RP situacijama. Organizacija ne bi bila bazirana samo na svakodnevnim aktivnostima, već i na stvaranju dugoročnih RP priča koje bi bile zanimljive kako članovima organizacije, tako i ostalim igračima na serveru.

Vjerujem da lider mora biti osoba koja svojim primjerom pokazuje kako se treba ponašati i igrati. Zbog toga bih uvijek nastojao održavati visok nivo aktivnosti, pomagati članovima kada im je potrebna pomoć i davati sve od sebe kako bi organizacija napredovala iz dana u dan.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Smatram da se kvalitet RolePlay-a može značajno poboljšati kroz veću interakciju među igračima i bolje organizirane aktivnosti. Moj prijedlog je da se unutar organizacije uvede više RP događaja i sastanaka koji bi članovima omogućili da razvijaju svoje likove i međusobne odnose. Takve aktivnosti doprinose stvaranju realističnijeg i zanimljivijeg RolePlay iskustva.

Također bih poticao članove da ne koriste organizaciju samo za ostvarivanje materijalne koristi u igri, već da sudjeluju u stvaranju kvalitetnih RP priča. Smatram da je mnogo zanimljivije kada organizacija ima svoju priču, ciljeve, saveznike i protivnike nego kada se sve svodi na rutinske aktivnosti.

Još jedan prijedlog jeste bolja suradnja s drugim organizacijama i frakcijama na serveru. Kroz zajedničke RP situacije, pregovore, sukobe i različite događaje može se stvoriti mnogo kvalitetnog sadržaja za sve igrače. Takve situacije čine server življim i zanimljivijim za igranje.

Kao lider bih redovno pratio rad članova, nagrađivao one koji se posebno ističu kvalitetnim RolePlay-om te pomagao novim igračima da se što lakše uklope u organizaciju. Smatram da svaki igrač treba imati priliku napredovati ukoliko pokazuje trud, aktivnost i poštovanje prema pravilima servera.

Rankovi:

1. Suspend
2. Newboy
3. Ghetto Baby
4. Ghetto Boy
5. Ghetto Gangster
6. Drug Delaer
7. Grafiti Team
8. Grafiti Team Leader
9.Ghetto Gnagster leader
10. O.G.
11.Turfer
—HC—
12. Legenda
13. Leva rucica
14.Desna rucica
15.Glava

Zaključak

Zahvaljujem se administraciji na izdvojenom vremenu za čitanje moje prijave. Smatram da posjedujem iskustvo, zrelost, aktivnost i odgovornost potrebnu za vođenje Families organizacije. Ukoliko dobijem priliku postati lider, dat ću svoj maksimum da organizacija bude aktivna, organizirana i prepoznatljiva po kvalitetnom RolePlay-u. Moj cilj nije samo voditi organizaciju, već izgraditi zajednicu igrača koja će uživati u igri, međusobno se poštovati i doprinositi pozitivnoj atmosferi na serveru. Nadam se da ćete prepoznati moj trud i motivaciju te mi pružiti priliku da pokažem svoje sposobnosti na poziciji lidera Families organizacije.
Hvala na citanju i srecno svim kandidatima
Jerema Real!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom