Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Alex Nevada

Player
Player
Informacije

1. Vase ime RL
: David
2. Vase godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosek online po danu
: 8h
5. Vas Discord
: ciri7103
6. Vase ime ING: Alex Volkov
7. Vas ID
: 84119

Dodatne informacije

1.
Lider za Marabunta Grande

2.
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Zelim da postanem lider Marabunta Grande jer smatram da imam dovoljno iskustva, odgovornost i znanja da vodim organizaciju na kvalitetan nacin. Moj cilj je da unapredim RP u organizaciji.

- U napredjenje Rolelay-a
Kao lider trudio bih se da organizujem kvalitetne RP situacije, sastanke i akcije kako bi clanovi imali sto zanimljiv i realisticniji roleplay.

- Aktivnost i odgovornost
Veoma sam aktivan na serveru i spreman sam da preuzmem odgovornost vodjenja organizacije. Redovno bih pomogao clanovima, resavam probleme i radio na tome da Marabunta Grande bude jedna od najjacih organizacija na server.

- Razvoj i sirenje organizacije
Zelim da pomognem Marabunta Grande da napreduje kroz kvalitet rad, primanje novih i ozbiljnih clanova i stvaranje dobre atmosfere u organizaciji. Moj cilj je da organizacija bude poznata po dobrom RP-u disciplini i timskom radu.

3. Moj savet za poboljsanje RolePlay-a
U organizaciji jeste da se uvedu redovni sastanci clanova, kvalitetnije provere novih clanova i cesce organizovanje RP akcija. Takodje, svaki clan bi trebalo da poznaje los RP. Na taj nacin bi pruzao bolje RP iskustvo svim igracima.

Hvala na paznji i na vremenu koji ste potroslili da procitate ovo !!!
Srdacan pozdrav od Alex Volkov-a !!!

Alex Nevada

Player
Player
1. Newbie
2. Runer
3. Gangster
4.Ghetto Boy
5. Ghetto Team Leader
6. Grafiti Team
7. Grafiti Team Leader
8. Ghetto Warrior