Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Todor Darkin

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Todor
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT -6
4. Prosjek online po danu: 6-10 sati, vikendom 8-18 sati
5. Vaš Discord: tdrkn.
6. Vaše ingame ime: Todor Azzaro
7. Vaš ID: 28677

Prijava za lidera The Blood Street Gang​

2.1 Razlog broj 1 - Plan i razvoj organizacije​

Smatram da Bloods poseduje veliki potencijal za kvalitetan i dugoročan roleplay. Moj cilj je izgraditi organizaciju koja će se bazirati na uličnoj priči, kontroli teritorije i međusobnoj povezanosti članova. Fokus bi bio na ozbiljnom RP-u, a ne na bespotrebnim sukobima i pucnjavama.

Želim stvoriti stabilnu ekipu sa jasnom hijerarhijom, pravilima i odgovornostima za svaki rank. Kroz redovne sastanke, planiranje aktivnosti i razvoj priča, organizacija bi imala konstantan napredak i kvalitetan sadržaj za sve članove.

2.2 Razlog broj 2 - Iskustvo i odgovornost​

Tokom svog vremena na RP serverima stekao sam iskustvo u različitim kriminalnim organizacijama i dobro razumijem pravila roleplaya. Znam kako organizovati članove, održavati disciplinu i motivisati ekipu da aktivno učestvuje u RP scenama.

Spreman sam izdvojiti dovoljno vremena za vođenje organizacije, pratiti rad članova i pomagati novim igračima da se što bolje uklope u Bloods. Smatram da lider mora biti aktivan, pravedan i dostupan kako bi organizacija funkcionisala bez problema.

2.3 Razlog broj 3 - Ugled i kvalitet roleplaya​

Moj cilj nije okupiti veliki broj ljudi, već formirati ozbiljnu i kvalitetnu organizaciju. Poseban naglasak stavio bih na edukaciju novih članova, poštovanje pravila i stvaranje zanimljivih RP situacija.

Želim da Bloods bude poznat kao organizacija koja pruža kvalitetan roleplay i doprinosi atmosferi servera. Svaki član bi predstavljao organizaciju na najbolji mogući način, a ponašanje koje šteti ugledu bande ne bi bilo tolerisano.

Krajnji cilj je aktivna, organizovana i respektovana ekipa koja će dugoročno ostaviti pozitivan trag na serveru.

3. Prijedlog za unapređenje roleplaya u organizaciji​

- Imao bih saveze sa ostalim bandama gde bi radili pljacke i talacke zajedno i u sto vecem broju.
- Najveci grafiti team kako bi pokazali dominantnost ostalim bandama da vide ko je najbolji.

Sistem primanja novih članova​

Kandidanti bi imali pravo da se uclane, ali bi morali proci kroz bitan proces selekcije. Kandidanti bi morali proci intervju (ispitivanje pravila) gde bi se saznalo koliko znaju pravila grada i koliko su upoznati sa roleplay-om.
Kandidanti bi morali imati minimum 5 godina u gradu

Rankovi​

1. Suspend
  2. New Blood
  3. Street Member
  4. Block Runner
  5. Set Supervisor
  6. Graffiti Artist
  7. Hustler
  8. Graffiti Manager
HC
9. Supervisor