Informacije
1. Vaše ime IRL: Sergej
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame: Od 17:00 do 00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5-6h
6. Vaš Discord: sergej_26
7. Vaše ingame ime: Sergej Bro
8. Vaš ID: 77953
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Voleo bi da postanem admin, jer se smatram odgovornim i da bi svojom aktivnošću poboljšao RolePlay. Dugo sam u ovom projektu i smatram da sam jako iskusan u donošenju odluka. Takođe, spreman sam da sprečim igrače koji krše pravila i žele da unište užitak igranja RolePlay-a. Jako dobro poznajem pravila grada i zato smatram da bi baš ja trebao da postanem admin.
2. Koje su vaše prednosti?
Veoma sam odgovoran i lako donosim odluke u bitnim situacijama, takođe veoma sam aktivan. Jako poštujem druge igrače Roleplay-a kao i druge admine. Spreman sam da pomognem svima kojima je potrebna pomoć.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Uglavnom nemam neku slabost, ali nekad baš neću moći da budem tu zbog mnogih obaveza, ali u većini slučajeva sam tu!
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Naravno! Biću spreman da preuzmem tu odgovornost.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
I ako nisam imao biznise, spreman sam da ih prodam.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Uglavnom nekad imam neke obaveze, ali ću se uvek truditi da budem tu i spreman da pomognem!
Draga Administracijo, hvala što ste pogledali moju aplikaciju! Želim sreću svim ostalim kandidatima!
Srdačan pozdrav!
Sergej Bro
1. Vaše ime IRL: Sergej
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame: Od 17:00 do 00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5-6h
6. Vaš Discord: sergej_26
7. Vaše ingame ime: Sergej Bro
8. Vaš ID: 77953
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Voleo bi da postanem admin, jer se smatram odgovornim i da bi svojom aktivnošću poboljšao RolePlay. Dugo sam u ovom projektu i smatram da sam jako iskusan u donošenju odluka. Takođe, spreman sam da sprečim igrače koji krše pravila i žele da unište užitak igranja RolePlay-a. Jako dobro poznajem pravila grada i zato smatram da bi baš ja trebao da postanem admin.
2. Koje su vaše prednosti?
Veoma sam odgovoran i lako donosim odluke u bitnim situacijama, takođe veoma sam aktivan. Jako poštujem druge igrače Roleplay-a kao i druge admine. Spreman sam da pomognem svima kojima je potrebna pomoć.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Uglavnom nemam neku slabost, ali nekad baš neću moći da budem tu zbog mnogih obaveza, ali u većini slučajeva sam tu!
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Naravno! Biću spreman da preuzmem tu odgovornost.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
I ako nisam imao biznise, spreman sam da ih prodam.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Uglavnom nekad imam neke obaveze, ali ću se uvek truditi da budem tu i spreman da pomognem!
Draga Administracijo, hvala što ste pogledali moju aplikaciju! Želim sreću svim ostalim kandidatima!
Srdačan pozdrav!
Sergej Bro