Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29421
Players nickname
Aladin Nurmagomedov
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
Jun 26, 2026
Time
00.00
Proofs
https://imgur.com/a/oDcWB9A

Aladin19

Player
Player
Dragi Nixa, video sam da je sedmica amnestije i želim isprobati priliku. Prošla je 1 godina i 3 mjeseca otkako sam stavljen na Black Listu sa servera bez ikakvog objašnjenja ili razloga. Želio bih se vratiti na ovaj projekat jer tamo imam mnogo prijatelja i želio bih nastaviti igrati s njima. U posljednje vrijeme nisam prekršio pravila niti uradio isto protiv ovog projekta što bi me stavilo na crnu listu. Ako sam nešto uradio, jako mi je žao i to se neće ponoviti. Igrao sam 3 godine i volim ovaj projekat i zaista ne bih želio izgubiti sve što sam izgradio tokom ove 3 godine i izgubiti sve prijatelje koje sam stekao na ovom projektu. Volio bih da se mogu ponovo vratiti i dobiti još jednu priliku da igram na ovom projektu. Zamolio bih administraciju da uzme u obzir sve što sam rekao, a ako ništa, barem da mi da razlog. Priznajem da više neću kršiti pravila i uništavati tuđi Roleplay. Hvala vam!

Prihvatam brisanje novca ili bilo šta drugo u svakom slučaju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom