Merhaba
Yaklaşık 1,5 yıldır aynı sorunu yaşıyorum ve hiçbir çözüm bulamadım.
Sunucuya katıldığımda, ilk 20-30 saniye boyunca her şey normal çalışıyor. Envanter, M menüsü ve diğer tüm tuşlar dahil olmak üzere tüm tuş atamaları doğru şekilde işlev görüyor.
Ama ilk 20 saniye içinde yöneticiye mesaj bile gönderemiyorum.
Yaklaşık 20-30 saniye sonra, tüm tuş atamaları aniden yanıt vermeyi bırakıyor ve yönetici dünyasında takılıp kalıyorum. Hiçbir şeyle etkileşim kuramıyorum veya oyuna devam edemiyorum.
Aklıma gelen her şeyi denedim zaten:
* Grand RP'yi birkaç kez yeniden yükledim.
* GTA V yeniden yüklendi.
* Oyun dosyaları doğrulandı.
* Yeniden yüklemeden önce tüm Grand RP dosyaları tamamen silindi.
* Bilgisayarımı iki kez formatladım ve Windows'un temiz bir sürümünü yükledim.
* Tüm sürücüler ve güncellemeler yeniden yüklendi.
* Farklı ayarları denedim ve forum konularını araştırdım, ancak hiçbir şey sorunu çözmedi.
Bu sorun sadece Grand RP sunucusunda yaşanıyor ve bir yılı aşkın süredir aynen devam ediyor.
Hesabımla ilgili bir inceleme yapabilir veya başka olası bir neden olup olmadığını söyleyebilirseniz çok minnettar olurum, çünkü şimdiye kadar denediğim tüm yaygın çözümler işe yaramadı.
Teşekkür ederim.
Yaklaşık 1,5 yıldır aynı sorunu yaşıyorum ve hiçbir çözüm bulamadım.
Sunucuya katıldığımda, ilk 20-30 saniye boyunca her şey normal çalışıyor. Envanter, M menüsü ve diğer tüm tuşlar dahil olmak üzere tüm tuş atamaları doğru şekilde işlev görüyor.
Ama ilk 20 saniye içinde yöneticiye mesaj bile gönderemiyorum.
Yaklaşık 20-30 saniye sonra, tüm tuş atamaları aniden yanıt vermeyi bırakıyor ve yönetici dünyasında takılıp kalıyorum. Hiçbir şeyle etkileşim kuramıyorum veya oyuna devam edemiyorum.
Aklıma gelen her şeyi denedim zaten:
* Grand RP'yi birkaç kez yeniden yükledim.
* GTA V yeniden yüklendi.
* Oyun dosyaları doğrulandı.
* Yeniden yüklemeden önce tüm Grand RP dosyaları tamamen silindi.
* Bilgisayarımı iki kez formatladım ve Windows'un temiz bir sürümünü yükledim.
* Tüm sürücüler ve güncellemeler yeniden yüklendi.
* Farklı ayarları denedim ve forum konularını araştırdım, ancak hiçbir şey sorunu çözmedi.
Bu sorun sadece Grand RP sunucusunda yaşanıyor ve bir yılı aşkın süredir aynen devam ediyor.
Hesabımla ilgili bir inceleme yapabilir veya başka olası bir neden olup olmadığını söyleyebilirseniz çok minnettar olurum, çünkü şimdiye kadar denediğim tüm yaygın çözümler işe yaramadı.
Teşekkür ederim.