Dobio sam blacklistu jer sam imao ilegalan discord, ovim putem se stvarno izvinjavam, drug mi je posalo taj discord pre davno bez da sam znao da je taj discord ilegalan. Nisam imao losu nameru, taj discord koji sam dobio poslan mi je stojao i nisam ga otvarao jer mi nije trebao, nisam znao za sta je vezan i nisam ga uopste koristio. Isto tako sto nisam znao da je discord ilegalan, nisam znao dabi mogao bilo koji discord predstavljati neki problem. O takvim krsenjem pravila nisam se nazalost dovoljno informisao i zbog toga se ovim putem stvarno izvinjavam i ako postoji neka sansa, bilo koja za unblacklistu, bio bih vam jako zahvalan jer tokom igranja na ovom serveru sam se jako zabavio na razne nacine i upoznao jako dobre i zanimljive ljude.
Kao sto sam rekao nije mi bilo nista lose u planu da radim niti sam uradio, tako da mi je jako zao i stvarno se ponovo izvinjavam na mojom gresci i ne znanju, molio bih da mi date jos jednu sansu u kojoj obecavam da se nece ponoviti jer sada sam o tome informisan i znam kakve ocito posledice moze to doprineti.
Izvinjavam se na ometanju, nadam se jos jednoj sansi da bi se mogli svi zajedno opet zabaviti, HVALA.
Kao sto sam rekao nije mi bilo nista lose u planu da radim niti sam uradio, tako da mi je jako zao i stvarno se ponovo izvinjavam na mojom gresci i ne znanju, molio bih da mi date jos jednu sansu u kojoj obecavam da se nece ponoviti jer sada sam o tome informisan i znam kakve ocito posledice moze to doprineti.
Izvinjavam se na ometanju, nadam se jos jednoj sansi da bi se mogli svi zajedno opet zabaviti, HVALA.