Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mile Pekmezz

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4h+
5. Vaš Discord: lukenzii65_36850
6. Vaše ingame ime: Mile Pekmezz
7. Vaš ID : 77934

1. Leader za: LifeInvader

🔴2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (3 razloga uz objašnjenje)

A) Volim komunikaciju i rad sa ljudima!

Jedan od najvećih razloga zbog kojih želim ovu poziciju jeste to što iskreno uživam u komunikaciji sa različitim ljudima. Volim da upoznajem nove građane, čujem njihove priče i budem deo njihovog RolePlay-a. Smatram da je LifeInvader pravo mesto za nekoga ko voli timski rad i svakodnevni kontakt sa ljudima, zbog čega verujem da bih se odlično snašao na mestu lidera.

B) Želim da steknem novo iskustvo!

Iako do sada nisam imao priliku da budem lider LifeInvadera, smatram da sam spreman za taj izazov. Volim da učim nove stvari i da napredujem iz dana u dan. Ova pozicija bi mi omogućila da razvijem svoje organizacione sposobnosti, steknem novo iskustvo i pokažem da uz trud, odgovornost i zalaganje mogu uspešno da vodim organizaciju.

C) Želim da unapredim organizaciju!

Verujem da LifeInvader može biti jedna od najaktivnijih organizacija na serveru. Moj cilj je da organizacija bude poznata po profesionalnom radu, dobroj atmosferi i kvalitetnom RolePlay-u. Trudio bih se da svi zaposleni budu aktivni, odgovorni i da zajedno doprinesemo tome da građani imaju što bolje iskustvo sa LifeInvaderom.

🔴3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Kao lider, potrudio bih se da svaki zaposleni dobije priliku da pokaže svoje znanje i sposobnosti, ali tek nakon što prođe odgovarajuću obuku i upozna se sa pravilima organizacije. Smatram da je veoma važno da zaposleni budu aktivni i uključeni u rad organizacije, a ne da samo ispunjavaju osnovne obaveze.

Za High Command birao bih odgovorne, komunikativne i aktivne članove koji su spremni da pomognu zaposlenima i preuzmu odgovornost kada je to potrebno. Uveo bih sistem napredovanja koji bi bio zasnovan na radu, aktivnosti i zalaganju, kako bi svaki član imao jednake šanse da napreduje.

Takođe bih organizovao redovne sastanke na kojima bismo razgovarali o problemima, predlozima i planovima za naredni period. Smatram da dobra komunikacija između zaposlenih i rukovodstva doprinosi boljoj atmosferi i kvalitetnijem radu cele organizacije.

Tokom svog mandata trudio bih se da LifeInvader bude što aktivniji kroz intervjue, izveštavanje sa važnih događaja i saradnju sa ostalim organizacijama. Moj cilj bio bi da građani vide LifeInvader kao ozbiljnu i profesionalnu organizaciju koja doprinosi kvalitetnijem RolePlay-u na serveru.

Najveća želja mi je da iza sebe ostavim organizaciju koja će biti prepoznata po aktivnosti, disciplini i dobroj atmosferi. Smatram da uz dobar tim, kvalitetnu organizaciju i dovoljno truda LifeInvader može postati jedna od najboljih organizacija na serveru.

Hvala na čitanju!

Mile Pekmezz

Status
Not open for further replies.
Top Bottom