Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD Korumpirana biografija | Bake Fresh | 66079

Rejected
Status
Not open for further replies.

Bake Fresh

Player
Player
Organizacija:LSPD

Ime:Bake Fresh
Starost:52
Nacionalnost:Crnogorac
Mesto rođenja: Bijelo Polje
Pol:Muski
Boja očiju:Zelena
Boja kose: Smedja
Tetovaže: desna ruka, lijeva ruka, desna noga, lijeva noga, vrat, ledja, stomak, gornji dio tijela
Prednosti: Snalazljiv, Iskusan, iskren
Slabost:Zivcan, Brzoplet
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Životna priča: 100+ reči
Rodjen sam u gradu Bijelo Polje na sjeveru Crne Gore. Kao mali volio sam da gledam filmove o kriminalcima i policiji. Vec sa 13. godina sam znao svaki film vezan na tu temu. Nakon zavrsene osnovne skole u svom gradu, upisao sam srednju gimnaziju koju sam pohadjao dvije godine. Nakon dvije godina ispisao sam se i upisao policijsku akademiju. Moj Otac Fadil me je jos kao malog upisao u bokserski klub Fenix, tu sam naucio osnovne tehnike i kako se boriti. Bio sam jako uspjesan, nakon godina treniranja ojacao sam i ocvrsnuo. Kada je dosao momenat ispita za prolaz u policijsku akademiju pokazao sam dominaciju i formu koju niko od kandidata nije imao. Policijsku akademiju sam pohadjao 4. godine. Nakon zavrsene akademije dobio sam posao u odredu specijne policije Crne Gore (PJP). Godinama sam radio tamo, nakon teske povrede koljena nisam mogao da radim 8 mjeseci. Sa svojom zenom i djetetom sam se preselio u Los Santos. Taj nedostatak sada morao sam nekako da nadoknadim. U Los Santosu sreo sam ekipu koja se nisu bavili cistim poslovima. Uz njim sam i sam poceo da se bavim istim. Nakon 8 mjeseci sam prestao mislio sam na zenu i djecu, okrenuo sam se pravom putu i zaposlio se u LSPD gdje sam nastavio da radim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Priča o karijeri: 100+ reči
Nakon zavrsene akadermije se zaposljavam u specijnu policiju Crne Gore (PJP). Tu napredujem polako od obicnog izvrsetelja akcija pa do vodje odreda. Kao izvrsioc akcija sam radio godinu dana nakon vise od 50 uspjesno uradjenih akcija bez bilo kakvog incidenta bio sam premesten u zamenika vodje odreda. Tu sam sa vodjom osmisljavo akcije i pozicioniranje policajaca. Tu poziciju sam drzao 5 mjeseci. Nakon sto je vodja odreda dobio otkaz zbog loseg rada. Ja sam popunio njegovu poziciju. Tako radim pune dvije godine. Bio sam najbolji i kada bas sve ide kao po loju, ja dobijam povredu konjena. 8 mjeseci nisam mogao da radim. Peselim se u Los Santos gdje pocnem da radim sa nekim ljudima ilegalno. Nakon sto mi je koljeno bilo bolje. Zaposlio sam se u LSPD gdje sam svojim radom od obicnog policajca dosao do asistenta nacelnika. Ali vremenom kako radim nesto me zove da se vratim kriminalu.
Ishodi:
1. Bake može da ide sam u geto (pljacka,saradjuje sa kriminalcima i članovima svoje porodice)
2. Bake može da nosi bilo koju masku ili bilo koju uniformu na akcijama zbog obuke koju je stekao
3. Bake može da se ponaša bahato i vredja članove state/crime/civile jer ne voli ljude
4. Bake može od privedenih lica da uzme mito: municiju,drogu,pancire,oruzje i novac do 100.000$
5. Bake može ukloniti poternicu ili ocistiti dosije
6. Bake može da odbije legitimaciju state/civili/crime

Status
Not open for further replies.
Top Bottom