Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

nikola sop

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:
Alem
2. Vaše godine:
17
3. Vremenska zona:
GMT +2 (Bosna i Hercegovina)
4. Od kada do kada ste inače ingame (Vremenski):
15:00 – 00:00
5. Prosječna aktivnost po danu (Vremenski):
7–9 sati dnevno
6. Vaš Discord:
alem07891
7. Vaše ingame ime:
Alem Nevolja
8. Vaš ID:
21382
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:
Crime
Dodatne informacije

1. Zašto želite postati admin?
Želim postati administrator jer smatram da svojim znanjem, iskustvom i aktivnošću mogu doprinijeti serveru i njegovoj zajednici. Tokom svog vremena na Grand RP-u stekao sam iskustvo u državnim organizacijama poput EMS-a, GOV-a, NG-a i SAHP-a, što mi je omogućilo da bolje razumijem pravila i funkcionisanje servera.
Moj cilj nije samo kažnjavanje igrača koji krše pravila, već i pomoć novim igračima, rješavanje problema i održavanje kvalitetnog RP-a. Smatram da administrator mora biti odgovoran, objektivan i uvijek spreman pomoći zajednici.
2. Koje su vaše prednosti?
Veoma sam aktivan i posvećen serveru.
Dobro poznajem pravila servera.
Posjedujem iskustvo u državnim organizacijama.
Smiren sam u stresnim situacijama.
Donosim objektivne i pravedne odluke.
Komunikativan sam i volim pomagati drugim igračima.
Odgovoran sam i ozbiljno pristupam svojim obavezama.
Spreman sam raditi u timu i učiti od iskusnijih administratora.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad previše analiziram određene situacije kako bih donio što pravedniju odluku. Također, od sebe očekujem visok nivo rada i odgovornosti, zbog čega nekada budem previše samokritičan.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život i postati admin?
Da, spreman sam napustiti RP život i u potpunosti se posvetiti administrativnim obavezama, pomoći igračima i održavanju reda na serveru.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
Da, spreman sam prodati svoj biznis ukoliko to zahtijevaju pravila administracije.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne, trenutno nemam nikakvih IRL problema koji bi uticali na moju aktivnost ili izvršavanje administratorskih dužnosti.
Završna riječ
Administratorska pozicija za mene predstavlja veliku odgovornost i povjerenje. Smatram da svojim iskustvom, aktivnošću i odnosom prema igračima mogu biti kvalitetan član administrativnog tima. Ukoliko dobijem priliku, dat ću svoj maksimum da opravdam ukazano povjerenje i doprinesem daljem razvoju Grand RP zajednice.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom