Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Andrija Toske

Player
Player
1. Vaše ime u RL : Andrija
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan : 6H
5. Vaš Diskord : andrijatt
6. Vaše Ingame ime : Andrija Toske
7. Vaš ID : 68921
Dodatne informacije:
1.Lider za... LSPD
2. Zašto želiš da budeš lider ove organizacije?

2.1. Moj prvi mandat kao lider LSPD bio bi period kada bi novi igraci ostali gradjani najviše zabavljali u ovoj igri i spreman sam da to ucinim. LSPD je takođe bila prva organizacija kojoj sam se pridružio, zbog čega imam posebnu povezanost sa Policijskom upravom. Nadam se da ću učiniti LSPD još jačim nego ranije!

2.2. Drugo, tokom svog vremena u državi bio sam član i radio sam u svakoj legalnoj organizaciji. To mi je omogućilo da steknem važno iskustvo i razumem kako svaka organizacija funkcioniše. Ovo je važno jer će mi omogućiti da svoj mandat usmerim tako da sve legalne organizacije rade zajedno kao tim.

2.3. Već sam bio lider LSPD-a, kao i direktor FIB-a, pa zbog svog iskustva na liderskim pozicijama nemam sumnje da će moj mandat biti uspešan. Pored toga, ovog puta planiram da poboljšam RP i ojačam svaki pojedinačni sektor, umesto da se fokusiram samo na aktivnost.

3. Tvoji predlozi za poboljšanje nivoa RolePlay-a u organizaciji:

3.1. Pobrinuću se da moje Odeljenje unutrašnje kontrole (Internal Affairs) ima potpunu kontrolu nad ponašanjem unutar organizacije, što će smanjiti količinu nedoličnog ponašanja. Zbog toga organizacija neće biti na lošem glasu u očima države i građana. Ovo takođe stvara temelje da organizacija funkcioniše glatko iznutra, što će poboljšati našu sposobnost timskog rada i samim tim unaprediti RP.

3.2. Još jedan način na koji planiram da poboljšam RP tokom svog mandata u LSPD-u jeste da osiguram da grad bude čist od nepropisno parkiranih vozila. To ću postići jačanjem svog Odeljenja saobraćajne policije (Traffic Enforcement), kako građani ne bi bili ometani vozilima, što će poboljšati protok saobraćaja i RP uopšte.

Odeljenja:

- Unutrašnja kontrola (Internal Affairs – IA)
- Specijalne jedinice i taktika (Special Weapons and Tactics – SWAT)
- Ljudski resursi i obuka (Human Resources & Training – HRT)
- Saobraćajna policija (Traffic Enforcement – TE)

Lanac komandovanja:
30. Načelnik
29. Zamenik načelnika
28. Asistent načelnika
27. Načelnik štaba
26. Šef odeljenja
25. Zamenik šefa odeljenja
24. Operativac specijalne jedinice
--------- Viša komanda ---------
23. Nadzornik
22. Komandant
21. Komesar