RDM Policijskih sluzbenika : id 123, id 7055, id 198, id 16409, id 22565, id 12240, id 16409
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nemoj bit retardiran molim te sam si kriv sto nosim pancir tokom pucnjave tako da manje seri i vise cutiRDM Policijskih sluzbenika : id 123, id 7055, id 198, id 16409, id 22565, id 12240, id 16409
Link: https://drive.google.com/file/d/1wL7UyejY2w_kXFMelYbNFWTKjOANlNXq/view?usp=sharin
A kako možes da pricas ako si mrtav?RDM Policijskih sluzbenika : id 123, id 7055, id 198, id 16409, id 22565, id 12240, id 16409
Link: https://drive.google.com/file/d/1wL7UyejY2w_kXFMelYbNFWTKjOANlNXq/view?usp=sharing
kolko se ja secam kad vam je pruzena prva pomoc mi smo vas zamolili za pasos kako bi videli da li ste upuceni u situaciju jer je vec bila pucnjava sa drugima... Mi nismo mogli znati da li ste vi nas hteli pucati ili ste samo prolazili. znaci zakljucak je da smo te mogli pustiti da si nam dao pasos i pokazao da si nevin, al ne ti si samo kreno da se deres i da pricas kako je neko nesto prekrsioRDM Policijskih sluzbenika : id 123, id 7055, id 198, id 16409, id 22565, id 12240, id 16409
Link: https://drive.google.com/file/d/1wL7UyejY2w_kXFMelYbNFWTKjOANlNXq/view?usp=sharing
SVE SE CUJE U VIDEU KOLIKO STE ZAMOLILi a i vidi sekolko se ja secam kad vam je pruzena prva pomoc mi smo vas zamolili za pasos kako bi videli da li ste upuceni u situaciju jer je vec bila pucnjava sa drugima... Mi nismo mogli znati da li ste vi nas hteli pucati ili ste samo prolazili. znaci zakljucak je da smo te mogli pustiti da si nam dao pasos i pokazao da si nevin, al ne ti si samo kreno da se deres i da pricas kako je neko nesto prekrsio
ajde procitaj jos jednom sta si napisao,ja sam tu dosao nekog pokupit i bila pucnjava i mene ispucali...A kako možes da pricas ako si mrtav?
Sto bi dosli 20 policajaca ako ti nisi nista kriv
odrasti, nauci se ponasatNemoj bit retardiran molim te sam si kriv sto nosim pancir tokom pucnjave tako da manje seri i vise cuti
Jos seces video kako tebi lakoca itd.....
kolko se ja secam kad vam je pruzena prva pomoc mi smo vas zamolili za pasos kako bi videli da li ste upuceni u situaciju jer je vec bila pucnjava sa drugima... Mi nismo mogli znati da li ste vi nas hteli pucati ili ste samo prolazili. znaci zakljucak je da smo te mogli pustiti da si nam dao pasos i pokazao da si nevin, al ne ti si samo kreno da se deres i da pricas kako je neko nesto prekrsio
jedini ko je ovdje failao si ti + kakav je ovo mg u gang ooc chat? i gdje je full pov?LOSE SE SECAS
Ne ne, ja sam tvom drugu to rekao nzm sto si skratio deo izmedju dva videa kda sam tvog fruga pitao za pasos i objasnio zasto… tvoj drug je vidjen u kriminalnim strukturama sto znaci da imam pravo da ga pretrazim. Imao je ilegalno oruzije i imao sam pravo da ga uhapsim… a sto se tebe tice mslm da bi kolege isto uradile samo da si ostao smiren i nisi odma krenuo da vristisLOSE SE SECAS
nisam skratio vec mi se prekinulo snimanje tebe nisam okrivio za nista drugo se rrdm sto si i uradio, sta bi bilo kad bi bilo nije tema vec sta je bilo...Ne ne, ja sam tvom drugu to rekao nzm sto si skratio deo izmedju dva videa kda sam tvog fruga pitao za pasos i objasnio zasto… tvoj drug je vidjen u kriminalnim strukturama sto znaci da imam pravo da ga pretrazim. Imao je ilegalno oruzije i imao sam pravo da ga uhapsim… a sto se tebe tice mslm da bi kolege isto uradile samo da si ostao smiren i nisi odma krenuo da vristis