Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected RDM Policijskih sluzbenika : id 123, id 7055, id 198, id 16409, id 22565, id 12240, id 1640

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25968
Players nickname
MIchael_Mayers
Suspect ID
123 i drugi
Date of violation
Jul 2, 2022
Time of violation
14:59
Proofs
https://youtu.be/-CJ69cLWTxo

Vuk Darkin

Player
Player
RDM Policijskih sluzbenika : id 123, id 7055, id 198, id 16409, id 22565, id 12240, id 16409
Link: https://drive.google.com/file/d/1wL7UyejY2w_kXFMelYbNFWTKjOANlNXq/view?usp=sharing
kolko se ja secam kad vam je pruzena prva pomoc mi smo vas zamolili za pasos kako bi videli da li ste upuceni u situaciju jer je vec bila pucnjava sa drugima... Mi nismo mogli znati da li ste vi nas hteli pucati ili ste samo prolazili. znaci zakljucak je da smo te mogli pustiti da si nam dao pasos i pokazao da si nevin, al ne ti si samo kreno da se deres i da pricas kako je neko nesto prekrsio

Milos Raketic

Player
Player
kolko se ja secam kad vam je pruzena prva pomoc mi smo vas zamolili za pasos kako bi videli da li ste upuceni u situaciju jer je vec bila pucnjava sa drugima... Mi nismo mogli znati da li ste vi nas hteli pucati ili ste samo prolazili. znaci zakljucak je da smo te mogli pustiti da si nam dao pasos i pokazao da si nevin, al ne ti si samo kreno da se deres i da pricas kako je neko nesto prekrsio
SVE SE CUJE U VIDEU KOLIKO STE ZAMOLILi a i vidi se

Last edited:

Milos Raketic

Player
Player
A kako možes da pricas ako si mrtav?
Sto bi dosli 20 policajaca ako ti nisi nista kriv
ajde procitaj jos jednom sta si napisao,ja sam tu dosao nekog pokupit i bila pucnjava i mene ispucali...

Last edited:

Milos Raketic

Player
Player
LOSE SE SECAS

Stefan Micevic

Player
Player
U POV broj 1 se jasno vidi da je on uletio u aktivnu borbu koja je izazvana iz nepoznatog razloga gdje se on ne boji za svoj zivot. zasto ne objavi POV gdje se vidi cijela situacija da znamo razlog pucnjave. U drugom POV se ne vidi nista policajac te je htjeo pretražiti a ti mu nisi dao on ima puno pravo da te uhapsi. jedino sto je ID 7055 radio pg ovde nema nista drugo prekrseno.

Vuk Darkin

Player
Player
LOSE SE SECAS
Ne ne, ja sam tvom drugu to rekao nzm sto si skratio deo izmedju dva videa kda sam tvog fruga pitao za pasos i objasnio zasto… tvoj drug je vidjen u kriminalnim strukturama sto znaci da imam pravo da ga pretrazim. Imao je ilegalno oruzije i imao sam pravo da ga uhapsim… a sto se tebe tice mslm da bi kolege isto uradile samo da si ostao smiren i nisi odma krenuo da vristis☺️

Milos Raketic

Player
Player
Ne ne, ja sam tvom drugu to rekao nzm sto si skratio deo izmedju dva videa kda sam tvog fruga pitao za pasos i objasnio zasto… tvoj drug je vidjen u kriminalnim strukturama sto znaci da imam pravo da ga pretrazim. Imao je ilegalno oruzije i imao sam pravo da ga uhapsim… a sto se tebe tice mslm da bi kolege isto uradile samo da si ostao smiren i nisi odma krenuo da vristis☺️
nisam skratio vec mi se prekinulo snimanje tebe nisam okrivio za nista drugo se rrdm sto si i uradio, sta bi bilo kad bi bilo nije tema vec sta je bilo...

Miyagi Chang

Sensei
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam odbiti ovu zalbu.

-Zalba nije isravljena u datom roku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom