Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

nikola sop

Player
Player
1. Vaše ime IRL:
Alem
2. Vaše godine:
17
3. Vremenska zona:
GMT +2
4. Prosjek online po danu:
6-8 sati dnevno
5. Vaš Discord:
alem07891
6. Vaše ingame ime:
Alem Nevolja
7. Vaš ID:
21382
Dodatne informacije
1. Lider za:
Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Prvi razlog – Želim vratiti značaj i ugled Lifeinvaderu
Lifeinvader je organizacija koja predstavlja glas grada, mjesto gdje se prenose informacije, reklamiraju događaji i stvaraju nove RP priče. Smatram da ova organizacija ima ogroman potencijal koji trenutno nije u potpunosti iskorišten. Kao budući lider želim vratiti aktivnost, ozbiljnost i profesionalnost, te učiniti da Lifeinvader ponovo postane jedna od najvažnijih organizacija na serveru.
Drugi razlog – Imam jasnu viziju i plan razvoja organizacije
Ne želim biti lider samo zbog pozicije, već zato što imam konkretne ideje i planove. Moj cilj je da Lifeinvader svakodnevno bude aktivan kroz:
Intervjue sa građanima i državnim organizacijama.
Izvještavanje sa velikih događaja.
Reklamiranje privatnih kompanija i biznisa.
Organizovanje nagradnih igara i javnih događaja.
Pisanje novinskih članaka i RP reportaža.
Saradnju sa svim organizacijama na serveru.
Na taj način Lifeinvader neće biti samo firma za oglase, već centralni medij grada koji će svakodnevno doprinositi kvalitetnijem RolePlay-u.
Treći razlog – Posjedujem odgovornost, disciplinu i želju za vođenjem tima
Lider mora biti primjer svojim članovima, donositi odluke i održavati red unutar organizacije. Smatram da posjedujem dovoljno ozbiljnosti, strpljenja i odgovornosti da vodim organizaciju na profesionalan način.
Trudio bih se da svaki član dobije priliku za napredovanje, da se poštuju pravila organizacije i da među članovima vlada dobra atmosfera, međusobno poštovanje i timski rad.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Po mom mišljenju, najveći problem medijskih organizacija jeste nedostatak aktivnosti i kreativnosti. Moj prijedlog je uvođenje svakodnevnog RP sadržaja kako bi igrači imali razlog da dolaze u Lifeinvader i učestvuju u događajima.
Planiram uvesti:
Redovne intervjue sa građanima i organizacijama.
RP emisije i javne debate.
Izvještavanje sa događaja i velikih akcija.
Reklamiranje kompanija i privatnih biznisa.
Nagradne igre i gradske događaje.
Obuku novih članova i sistem napredovanja.
Na taj način organizacija bi postala aktivna tokom cijelog dana i pružala kvalitetan sadržaj svim igračima na serveru.
Završna riječ
Lifeinvader ne vidim samo kao organizaciju, već kao priliku da se unaprijedi kompletan RolePlay na serveru. Moj cilj nije samo dobiti lidera, nego izgraditi aktivnu, organizovanu i profesionalnu ekipu koja će svakodnevno doprinositi zajednici.
Spreman sam uložiti svoje vrijeme, trud i iskustvo kako bih organizaciju podigao na viši nivo i učinio je jednom od najpoštovanijih organizacija na serveru.
Ukoliko dobijem priliku da vodim Lifeinvader, potrudit ću se da svojim radom, aktivnošću i odgovornošću opravdam ukazano povjerenje i pokažem da sam pravi izbor za lidera ove organizacije.

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!

Pozvani ste na interview za Lifeinvader koji će biti u Petak 10/07/2026 u 18:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom