Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Fail RP PG Fear RP I 30192 14037 7100 39272 89445

Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
30192 14037 7100
Date of violation
Jun 29, 2026
Time of violation
14:50
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Y9sxOZwulFA

zli

Player
Player
Osoba nakon što sam pitao zašto me veže i odvodi u zatvor nema pojma i priča da sam ukrao kamion bez da je vidio moj pasoš ili provjerio išta
Osoba koja se predstavlja kao advokat u zatvoru surađuje sa fib
Osoba koja se predstavlja kao advokat razlog hapšenja kaže da je validna kamera ali ništa ne govori šta se dogodilo niti zašto sam ja uhapšen niti je mene pitao da li ja imam dokaze znači totalno surađuje sa fib agentima i takav advokat ne treba nikome neka si ga uzmu oni onda
Osoba koja me hapsi odbila dati pravo na poziv i traženu legitimaciju
Osobe koje su me uhvatile u kamionu gdje sam tražio na licu mjesta legitimacije odbili su prikazati
Osoba nije dala pravo na traženi poziv koji sam jasno tražio
Osoba stavila u samnicu bez da je progovorila rijec i bez razloga
Osobe se prave da te ne čuju jer im to odgovara ja sam probao i galamit i pricat oni odbijaju komunikaciju jer im se može
Osoba koja je advokat mene odvodi u samnicu totalni fail rp

TRAŽIM DA SE U OBZIR UZME KORIŠTENJE ŠMINKE DA SE PROVJERI PRAVI ID IGRAČA HVALA

Last edited:

Andrej Kovac

Player
Player
Pozdrav, ovdje ništa nije prekršeno od strane FIB-a. Pucao ni sa državne službenike, oni su uzvratili. Također POV nije otpočetka situacije ali se idalje jasno vidi da se ne zaustavljate na zahtjev i vi brojite 5 sec ne FIB.

Agenti nisu trebali pokazati legitimaciju na licu mjesta vec u zatvoru, što i je ponudio a vi ste odbili.

Poziv se odnosi na poziv za advokata kojeg ste dobili, na advokata se poštovani ne žali na forumu :) već se stavi žalba na njega na GOV discordu.

Sa vrlo velikom voljom ću čim dođem ing promovirati agenta koji vas je hapsio jer je napravio odličan posao.

Lp, FIB deputy director Kovac

Ivica Kamilica

Player
Player
neka si ti mene okacio svj nisam u fibu vise zbog pametnih kolaga koje suraduju aa korunpiranim hc rankovima, ali svj ne znas pravila i kacis sam sebe jer nisi brojo

a close up of a cat 's face next to two hands

Darijann

Player
Player
Molio bi da se kazni na snimku 1:14 osoba pod ID-em 80418, jasno se vidi namjerno ZABIJANJE autom

Top Bottom