Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Fail RP VDM G.P.6.15. I 30192 36419 84533 27492 18441

Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
30192 36419 84533
Date of violation
Jun 29, 2026
Time of violation
18:02
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=bRHzn5ayliQ

zli

Player
Player
Osoba gazi namjerno
Osoba puca bez brojanja
Osoba ulazi u ćeliju i svi to dopustaju bez razloga rade to namjerno da bi provocirali i izazivali a nemaju pravo biti uopće u ćeliji

TRAŽIM DA SE PREGLEDA ID IGRAČA ZBOG KORIŠTENJA ŠMINKE

𝐓𝐞𝐨 𝐀𝐥𝐡𝐚𝐛𝐢𝐛

𝙥𝙧𝙤𝙘𝙚𝙨𝙨𝙞𝙣𝙜-> ♙…….♕
Player
Osoba gazi namjerno
Osoba puca bez brojanja
Osoba ulazi u ćeliju i svi to dopustaju bez razloga rade to namjerno da bi provocirali i izazivali a nemaju pravo biti uopće u ćeliji

TRAŽIM DA SE PREGLEDA ID IGRAČA ZBOG KORIŠTENJA ŠMINKE
E ovako posto si moj ID stavio na zalbu valja se umesati u ovo sve, posto ti je glavno i osnovno da snimas i kacis i unistavas RP drugo nemas pojma da radis nazalost situacija je sledeca. Ne mozes ti narediti drzavnom sluzbeniku unutar DOCa nista ja mogu da ti budem unutar celije koliko ja zelim ukoliko smatram da nisi bezbedan. Ovo namerno pokusavanje warna vec milijardu puta mislim da bi admin trebao da te kazni, ako cita ovo admin pogledajte molim vas Chat od Ballasa i kako 81733 psuje majku

savicnikola

Player
Player
E ovako posto si moj ID stavio na zalbu valja se umesati u ovo sve, posto ti je glavno i osnovno da snimas i kacis i unistavas RP drugo nemas pojma da radis nazalost situacija je sledeca. Ne mozes ti narediti drzavnom sluzbeniku unutar DOCa nista ja mogu da ti budem unutar celije koliko ja zelim ukoliko smatram da nisi bezbedan. Ovo namerno pokusavanje warna vec milijardu puta mislim da bi admin trebao da te kazni, ako cita ovo admin pogledajte molim vas Chat od Ballasa i kako 81733 psuje majku
Nisi ni ti nista bolji osim sto glumis kvazi korumpiranog fibovca jedino to znas 😂

Paja_Moretti

Uberi nam gram
Player
upravo to mene danas dali blacklistu jer mi je u voice doso lik koji se naljutio jer sam mu reko da izadr iz auto jer radi sranja nakon toga ulazi u vc govorio mi nesto o ponasanju i krece mi prijetit irl i nakoj toga ja njemu uzvratim i osto bez rijeci izaso iz voice skrati pov di sam samo ja poceo pricat i dovuko svog prijatelja hc i pokazo mu to i dao mi blacklistu a ja nisma imo pravo ni rec ni nista sam su me mjutali u vc. na kraju svgea sta sam radio u fib nitko nema ruke samo se svi svade ko ce koga hapsit da izvuku vise para od tih jadnika sta su pali i rankovi se vise manje dobivaju preko veze ili se kupuje i mislim da je ovo prvi i zadnji mandat lidera fiva
Nisi ni ti nista bolji osim sto glumis kvazi korumpiranog fibovca jedino to znas 😂

Paja_Moretti

Uberi nam gram
Player
pola ljudi s kojima sam igro prije vise nema ovdje jer su svi na banu bas zbog takvih ljudi i jedini ljudi koji igraju su id 80 pa nadalje vecina banevejderi ali jbg admini ne mogu nista jer nemaju doviljno dokaza a glavno da se svi kace zbog nekog sranja i tak ljudi odustaju vec po malo igrat jer sta god da se ig desi i najmanja stvar sve je na forumu. U fib ulaze ljudi koji ne znaju sta je PG samo znaju sta je G.P. 3.1 i 3.2 i blackmail ili irl prijetnje i to im je previse jer vise ne mogu zapamtit

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da prihvatim ovu žalbu.

ID 89865 će biti kažnjen za MG zbog pominjanja na RP (IC) radiju "da ide na blacklistu" što je OOC.
ID 81733 će biti kažnjen za G.P 3.2 zbog psovanja majke na radiju organizacije.

Krali ste kamion iz NG-a, NG je verovatno javio da su im ukradeni, FIB je imao potpuno pravo da zaustavi. Krenuli ste da brojite state službeniku, pri čemu je imao pravo samoodbrane jer se osetio ugroženo. Hapšenje je sa potpunim pravom. Svi koji su tražili legitimacije su ih i dali, od prava ste sami odustali iz ličnog nezadovoljstva FIB-ovim postupanjem.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom