By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!E ovako posto si moj ID stavio na zalbu valja se umesati u ovo sve, posto ti je glavno i osnovno da snimas i kacis i unistavas RP drugo nemas pojma da radis nazalost situacija je sledeca. Ne mozes ti narediti drzavnom sluzbeniku unutar DOCa nista ja mogu da ti budem unutar celije koliko ja zelim ukoliko smatram da nisi bezbedan. Ovo namerno pokusavanje warna vec milijardu puta mislim da bi admin trebao da te kazni, ako cita ovo admin pogledajte molim vas Chat od Ballasa i kako 81733 psuje majkuOsoba gazi namjerno
Osoba puca bez brojanja
Osoba ulazi u ćeliju i svi to dopustaju bez razloga rade to namjerno da bi provocirali i izazivali a nemaju pravo biti uopće u ćeliji
TRAŽIM DA SE PREGLEDA ID IGRAČA ZBOG KORIŠTENJA ŠMINKE
Nisi ni ti nista bolji osim sto glumis kvazi korumpiranog fibovca jedino to znasE ovako posto si moj ID stavio na zalbu valja se umesati u ovo sve, posto ti je glavno i osnovno da snimas i kacis i unistavas RP drugo nemas pojma da radis nazalost situacija je sledeca. Ne mozes ti narediti drzavnom sluzbeniku unutar DOCa nista ja mogu da ti budem unutar celije koliko ja zelim ukoliko smatram da nisi bezbedan. Ovo namerno pokusavanje warna vec milijardu puta mislim da bi admin trebao da te kazni, ako cita ovo admin pogledajte molim vas Chat od Ballasa i kako 81733 psuje majku
Nisi ni ti nista bolji osim sto glumis kvazi korumpiranog fibovca jedino to znas![]()
iskren da ti kazem ne znam ko si komotno bi mogao da se predstavis posto tako pravila kulture nalazu valjdaNisi ni ti nista bolji osim sto glumis kvazi korumpiranog fibovca jedino to znas![]()