Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

LakiKacamak

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Lazar
2. Vase godine : 17
3. Vremenska zona : GMT +2
4.Prosek online po danu : 3-8 sati
5.Vas discord : kacamakk
6. Vase ing ime : Lazar Kacamak
7. Vas id : 62945
Dodatne informacije

1. Lider za LSPD

2. Zasto zelite biti lider ove specificne organizacije? (navedite 3 razloga uz objasnjenje)

2.1.
Mislim da sam stekao dosta iskustva u STATE organizacijama u kojima sam dosta puta bio i kao HC te mislim da mogu da doprinesem organizaciji mojim iskustvom.

2.2.
Zelim da budem lider LSPDA jer zelim da napravim aktivnu, organizovanu i profesionalnu STATE organizaciju. Moj cilj je da uvedem dobru komunikaciju medju clanovima, redovne obuke i kvalitetn. Smatram da lider treba da bude primer ostalima i da svojim radom doprinese boljem iskustvu svih stanovnika ovog grada.

2.3.
Moja najveca motivacija za vođenje LSPDA jeste zelja da organizaciju podignem na visi nivo i ucinim je jednom od najaktivnijih u gradu. Zelim da uvedem redovne obuke, kvalitetne akcije, i pravedan sistem napredovanja kako bi svaki clan imao motivaciju da sto vise bude aktivan. Trudicu se da odrzim dobru atmosferu, resavam probleme na fer način i razvijam saradnju sa drugim drzavnim organizacijama kako bi svi igraci imali sto kvalitetnije iskustvo prilikom interakcije sa STATE sluzbenicima.

3. Vas savet za poboljsanje Role-Playa u organizaciji

3.1
Smatram da bi redovne obuke znacajno poboljsale kvalitet RP-a u organizaciji. Na njima bi clanovi mogli da nauce pravilne policijske procedure, komunikaciju preko radija, postupanje u razlicitim situacijama i timski rad. Pored toga, novi clanovi bi se lakse uklopili u organizaciju, dok bi iskusniji mogli da usavrsavaju svoje znanje i budu primer ostalima.

3.2
HC tim bi bio sastavljan od ljudi koji imaju veliko iskustvo iz STATE organizacija i vrlo dobro su upuceni u pravila grada te bi mi pomagali oko vodjenja akcija i same organizacije te bi pokusali da napravivmo jednu od naj boljih organizacija.

3.3
Patrol log bismo pregledali redovno HC tim i ja, te bi smo pratili aktivnost ljudi sto bi nam omogucilo da znamo da li iko zasluzuje rank up ili rank down. Patrol log bi nam takodje omogucavao da znamo da li neko zasluzuje bonus

3.4 Na akcije bi smo se potrudili da nas ide što više da se dokažemo kao jedna ozbiljna organizacija koja pobedjuje na eventima.

3.5 Toksicnost i vredjanje bi bilo strogo zabranjeno kod mene u organizaciji te bi smo toksicnost i vredjanje kaznjavali kickom ili suspendom zavisi od situacije.

3.6 Regrutacije i obuke : Sto se tice regrutacija regrutacije bi smo radili 2 puta u toku dana da povecamo broj ljudi u organizaciji.Sto se Tice obuka objasnjavali bi smo ljudima sve sto im nije jasno koliko god da vremena treba dok im ne bude sve jasno.

3.7 Aplikacije bi bile ovorene tokom celog mandata to ce biti isto jedan od nacina da se udje u organizaciju.

3.8 Ispitivanje bi se vrsilo na diskordu od Lspd-a te bi se sprecilo varanje gde ljudi citaju pravila.

Rankovi:
30.Direktor
29.Zamenik Direktora

28.Asistent Direktora

27.Komandir Stanice

26.Supervizor

25.Komandant S.A.J jedinice

24.Inspektor

23.Zamenik komandanta S.A.J jedinice

22.Zamenik glavnog Inspektora

21.Nadzornik

20.Narednik