Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62785
Players nickname
Emin Highy
Suspect ID
44072
Date of violation
Jun 30, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/members/274418/

Cmoee

Player
Player
moras da pogledas malo bolje dm mislim da ono sto sam napisao navodi samo da ces ti da se izvinjavas ;)
uuuu ma nemoj, jesi ikad zeleo da imas deformaciju lica ? Mozda je i dobijes ako mi ucinis uslugu i uradis ono sto si rekao …

Andrebog_

Player
Player
uuuu ma nemoj, jesi ikad zeleo da imas deformaciju lica ? Mozda je i dobijes ako mi ucinis uslugu i uradis ono sto si rekao …
Alo bre ne gasiraj se siso dodji u Jerkovic da vidim kome se kurcis mali majmune zivis bre na ovoj igrici jebem te u usta propala bani u Jerkovic Jovana Bijelica 33 pa da vidim sta smaras ogija raku mali

Cmoee

Player
Player
Alo bre ne gasiraj se siso dodji u Jerkovic da vidim kome se kurcis mali majmune zivis bre na ovoj igrici jebem te u usta propala bani u Jerkovic Jovana Bijelica 33 pa da vidim sta smaras ogija raku mali
koliko su ti se tresli prsti dok si kucko po tastaturi sa njom mafijo...
svi ste vi mangupi na baterije u normalnom svetu bi pazili na recnik i ponasali bi se kulturno, ali posto ste zaostali pacovi koji u dobroti vide slabost a u ustvari ste bas ti koji nemaju muda vec dugacak jezik
gde sme ovaj mali bosanac, tastatura mafija jesi lud mare
iz srbije sam kocko

Andrebog_

Player
Player
koliko su ti se tresli prsti dok si kucko po tastaturi sa njom mafijo...
svi ste vi mangupi na baterije u normalnom svetu bi pazili na recnik i ponasali bi se kulturno, ali posto ste zaostali pacovi koji u dobroti vide slabost a u ustvari ste bas ti koji nemaju muda vec dugacak jezik

iz srbije sam kocko
Dobro bani vamo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom