By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ognje 150Killa koji moli da povucem zalbu i izvinjava se sto je bio majmuneman highway kaze nekome nebitalac![]()
a ti si?eman highway kaze nekome nebitalac![]()
moras da pogledas malo bolje dm mislim da ono sto sam napisao navodi samo da ces ti da se izvinjavasognje 150Killa koji moli da povucem zalbu i izvinjava se sto je bio majmun
uuuu ma nemoj, jesi ikad zeleo da imas deformaciju lica ? Mozda je i dobijes ako mi ucinis uslugu i uradis ono sto si rekao …moras da pogledas malo bolje dm mislim da ono sto sam napisao navodi samo da ces ti da se izvinjavas![]()
HAHAHAHAHAHAHHAuuuu ma nemoj, jesi ikad zeleo da imas deformaciju lica ? Mozda je i dobijes ako mi ucinis uslugu i uradis ono sto si rekao …
Alo bre ne gasiraj se siso dodji u Jerkovic da vidim kome se kurcis mali majmune zivis bre na ovoj igrici jebem te u usta propala bani u Jerkovic Jovana Bijelica 33 pa da vidim sta smaras ogija raku maliuuuu ma nemoj, jesi ikad zeleo da imas deformaciju lica ? Mozda je i dobijes ako mi ucinis uslugu i uradis ono sto si rekao …
koliko su ti se tresli prsti dok si kucko po tastaturi sa njom mafijo...Alo bre ne gasiraj se siso dodji u Jerkovic da vidim kome se kurcis mali majmune zivis bre na ovoj igrici jebem te u usta propala bani u Jerkovic Jovana Bijelica 33 pa da vidim sta smaras ogija raku mali
iz srbije sam kockogde sme ovaj mali bosanac, tastatura mafija jesi lud mare
Who is he?a ti si?
a ti si?
Dobro bani vamokoliko su ti se tresli prsti dok si kucko po tastaturi sa njom mafijo...
svi ste vi mangupi na baterije u normalnom svetu bi pazili na recnik i ponasali bi se kulturno, ali posto ste zaostali pacovi koji u dobroti vide slabost a u ustvari ste bas ti koji nemaju muda vec dugacak jezik
iz srbije sam kocko