Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
72443
Players nickname
Vuk Armanii
Administrators nickname
Nico_Salamanca
Date
Jul 1, 2026
Time
5:00
Proofs
https://imgur.com/a/G6BFjX1

Vuk Armanii

Player
Player
draga administracijo, proslo je vec skoro godinu dana od kada sam dobio ban,i svaki put kad sednem za sto uvek se setim dobrih vremena i jako mi je zao sto ne mogu vise da zaigram,bicu iskren sa vama i imam nesto da kazem,ja za ovaj bann nisam kriv,ja sam kupio jednu familiju i nista se nisam razumeo,moji drugari su svi usli da me podrze i ja nisam imao neformalnu ako se tako kaze ne mogu da se setim i svi su bili srecni ali nisu hteli da ostanu bez neformalne i rekli su mi da je apliciram i uradio sam sve to uz pomoc jednog drugara, nakon 3 sata ja sam prekrsio neko pravilo i nisam dobio neformalnu,i oni su se svi naljutili na mene i rekli ako ne nabavim za 1 dan da ce izaci i meni se jedan drug javio i rekao mi da prebacim fam na moj twink i da tu apliciram ja sam rekao moze i ako nisam znao sta su posledice i stvarno mi je jako zao zbog toga znam kakvu sam gresku napravio i zeleo bi da se vratim i da ponovo uzivam kad sednem za sto jer mi budi neke emocije i secanja koje ne mogu da zaboravim,svaki dan me drugari sa servera zovu i pitaju kad se vracam,ja bi mnogo mnogo vama bio zahvalan ako ima neka sansa da me vratite to bi mi bio najveci poklon ikada,nadam se da imate razumevanja i da ce te mi dati drugu sansu.

prihvatam money wipe.

srdacan pozdrav.

VukArmanii

Status
Not open for further replies.
Top Bottom