draga administracijo, proslo je vec skoro godinu dana od kada sam dobio ban,i svaki put kad sednem za sto uvek se setim dobrih vremena i jako mi je zao sto ne mogu vise da zaigram,bicu iskren sa vama i imam nesto da kazem,ja za ovaj bann nisam kriv,ja sam kupio jednu familiju i nista se nisam razumeo,moji drugari su svi usli da me podrze i ja nisam imao neformalnu ako se tako kaze ne mogu da se setim i svi su bili srecni ali nisu hteli da ostanu bez neformalne i rekli su mi da je apliciram i uradio sam sve to uz pomoc jednog drugara, nakon 3 sata ja sam prekrsio neko pravilo i nisam dobio neformalnu,i oni su se svi naljutili na mene i rekli ako ne nabavim za 1 dan da ce izaci i meni se jedan drug javio i rekao mi da prebacim fam na moj twink i da tu apliciram ja sam rekao moze i ako nisam znao sta su posledice i stvarno mi je jako zao zbog toga znam kakvu sam gresku napravio i zeleo bi da se vratim i da ponovo uzivam kad sednem za sto jer mi budi neke emocije i secanja koje ne mogu da zaboravim,svaki dan me drugari sa servera zovu i pitaju kad se vracam,ja bi mnogo mnogo vama bio zahvalan ako ima neka sansa da me vratite to bi mi bio najveci poklon ikada,nadam se da imate razumevanja i da ce te mi dati drugu sansu.
prihvatam money wipe.
srdacan pozdrav.
VukArmanii
prihvatam money wipe.
srdacan pozdrav.
VukArmanii