Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51526
Players nickname
Zaboravio
Administrators nickname
Napal Federov
Date
Mar 7, 2024
Time
00:00
Proofs
https://www.dropbox.com/scl/fi/fsi1vhrvmqxj344o1gu05/grand-rp-forum.png?rlkey=yr2xhbyeoywqbaz0umrzn1h4t&st=shwb7yn6&dl=0

Jandra

Player
Player
Poštovana administracijo,

Pišem ovu molbu za unban nakon više od dve godine od kako sam dobio ban na serveru. Banovan sam sa ID-jem naloga 51526 od strane Anticheat-a (kod #1004). Nažalost, pošto je prošlo mnogo vremena, ne sećam se tačnog RP imena koje je bilo na nalogu, ali se nadam da me možete pronaći preko ID-ja.

Želim da budem potpuno iskren i da se duboko izvinim celoj administraciji i zajednici zbog svojih postupaka u prošlosti. Pogrešio sam, svestan sam da sam prekršio stroga pravila projekta i da korišćenju bilo kakvih nedozvoljenih softvera nema mesta na ovom serveru.

Od tog trenutka je prošlo dosta vremena, promenio sam se kao igrač i shvatio koliko mi zapravo nedostaje igranje na GrandRP-u sa starim društvom. Želeo bih da dobijem još jednu, poslednju šansu da dokažem da mogu da igram pošteno i po svim pravilima servera. Pristajem na bilo kakav uslov, uključujući i brisanje novca (money wipe) ili detaljnu proveru računara (PC check) u bilo kom trenutku, samo da dobijem priliku da ponovo zaigram.

Nadam se da ćete uzeti u obzir vreme koje je prošlo i moju iskrenu želju da se vratim.

Unapred hvala na izdvojenom vremenu i razmatranju ove žalbe.

Srdačan pozdrav, ID: 51526

Status
Not open for further replies.
Top Bottom