Prilazem zalbu na ovog igraca koji konstantno provocira
Decko konstantno pokusava nabiti warn na organizaciju i konstantno se vraca i smara
Non stop se vraca u stanicu provocira mene, leadera i ostale clanove organizacij.
Pending review - Fail RP I 56828
Osoba koja je šerif odbija komunicirati Osoba koja je šerif odbija prikazati legitimaciju Osoba koja je šerif odbija dati odgovor na pitanje o svom radniku koji je prekršio zakon a on ga štiti tj. ne želi dati njegovo ime i prezime iz nepoznatog razloga a rekao je da će reći tko je da se može...
gta5grand.com
Rejected - Korupcija Lidera SAHP-a | 56828
Otvorena korupcija Lidera Sahp-a dje se vidi kako odbija da se hapsli lice koje ima na sebi pancir Sahp-a koje nije u uniformi. Koliko ja poznajem pravila grada Sahp nema pravo da ide andercaver samim tim smatram da ne poznaje pravila grada i da je to otvorena korupcija kako je sprecio da se...
gta5grand.com
Rejected - VDM | 56828
Sve se vidi u povu kako igrač Alek gazi monowheelom. Očito nakon toliko sati igranja svakim danom još ne zna što je vdm a voli pametovat na forumu. :confused:
gta5grand.com
Approved - FailRP | 56828
Igrac me na pijaci hapsi bez razloga i odlazi. Molim SANKCIJE!
gta5grand.com
Pending review - Fail RP PG VDM I 80073 73973 18441 74701 78950 66049 72830 92037 87471 91034 79861
DOŠAO SAM U SAHP PO OSIGURANJE VOZILA Osoba u SAHP uniformi ispred stanice diže pištolj na glavu i odbija dati legitimaciju Osoba u SAHP uniformi kojoj sam rekao šta mi se dogodilo traži da mu pokažem tko je to nakon što sam mu pokazao on ga pušta da ode Više osoba je prisutno nakon što sam...
gta5grand.com
Pending review - Fail RP PG I 49239 70912 73973 89332 4501 63969 92037
Ovo je situacija koja je prethodila mom uhićenju i kad sam naravno išao prijaviti osobu na forum ćuo sam neke zvukove u svojoj ćeliji i naravno dogodilo se sljedeće: Osobe ulaze u ćeliju bez da ih je itko zvao dok sam već osuđen i uhićen dakle bez iti jednog razloga Osoba ulazi u ćeliju i...
gta5grand.com
Decko konstantno pokusava nabiti warn na organizaciju i konstantno se vraca i smara
Non stop se vraca u stanicu provocira mene, leadera i ostale clanove organizacij.