Vaše ime IRL: Milos
Vaše godine: 31
Vremenska zona: GMT +2
Prosjek online po danu: 7+ sati
Vaš Discord: ajsalcapone
Vaše ingame ime: Ajs Alcapone
Vaš ID: 39776
Dodatne informacije
Lider za: FIB
Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem),
- Zelim biti lider FIB-a zato sto sebe pronalazim u bas u toj organizaciji, I smatram da imam dosta iskustva. Veliki broj ljudi, koji su nekada bili lideri I generalno pripadnici drzavnih organizacija imam iza sebe koji ce se potruditi da organizacija bude pre svega zanimljiva ali isto tako da postuje pravila servera i da povecaju aktivnost I brojcanost ljudi u samoj organizaciji. Moj cilj je da pruzim ljudima nezaboravno druzenje I da dam sve od sebe da ih naucim svemu sto ja znam.
- Biti lider FIB-a je za mene pre svega strast, jer se FIB, kao organizacija razlikuje od ostalih organizacija I pruza mogucnosti za sticanje novih iskustava u svetu RolePlaya, I zato zelim da tu strast prenesem na nove igrace koji nisu do sada bili u FIB-u, sto to samim tim za mene predstavlja veliki uspeh, jer cu da oformim tim igraca koji ce u svakom trenutku dobiti svaki trenutak moje paznje za obuku I savete.
- FIB mi predstavlja izazov kroz koji bih voleo da prodjem jos jednom, I da pokazem ljudima da je moguce stvoriti dobru I veoma aktivnu organizaciju koja ce postovati sve kodekse, kao I pravila organizacije I samog servera. Da ozivim FIB da posle duzeg vremena bude “oci i usi” drzave, ali da isto tako sama organizacija mora biti besprekorna kako bi poverenje ostalih drzavnih organa bilo na najvisem nivou.
Vasi savjeti za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji,
Vaše godine: 31
Vremenska zona: GMT +2
Prosjek online po danu: 7+ sati
Vaš Discord: ajsalcapone
Vaše ingame ime: Ajs Alcapone
Vaš ID: 39776
Dodatne informacije
Lider za: FIB
Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem),
- Zelim biti lider FIB-a zato sto sebe pronalazim u bas u toj organizaciji, I smatram da imam dosta iskustva. Veliki broj ljudi, koji su nekada bili lideri I generalno pripadnici drzavnih organizacija imam iza sebe koji ce se potruditi da organizacija bude pre svega zanimljiva ali isto tako da postuje pravila servera i da povecaju aktivnost I brojcanost ljudi u samoj organizaciji. Moj cilj je da pruzim ljudima nezaboravno druzenje I da dam sve od sebe da ih naucim svemu sto ja znam.
- Biti lider FIB-a je za mene pre svega strast, jer se FIB, kao organizacija razlikuje od ostalih organizacija I pruza mogucnosti za sticanje novih iskustava u svetu RolePlaya, I zato zelim da tu strast prenesem na nove igrace koji nisu do sada bili u FIB-u, sto to samim tim za mene predstavlja veliki uspeh, jer cu da oformim tim igraca koji ce u svakom trenutku dobiti svaki trenutak moje paznje za obuku I savete.
- FIB mi predstavlja izazov kroz koji bih voleo da prodjem jos jednom, I da pokazem ljudima da je moguce stvoriti dobru I veoma aktivnu organizaciju koja ce postovati sve kodekse, kao I pravila organizacije I samog servera. Da ozivim FIB da posle duzeg vremena bude “oci i usi” drzave, ali da isto tako sama organizacija mora biti besprekorna kako bi poverenje ostalih drzavnih organa bilo na najvisem nivou.
Vasi savjeti za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji,
- Prvo I najbitnije toksicnost unutar organizacije nece biti tolerisana ni najmanje.
- Potrudicu se da svaka akcija bude sto brojnija I da svaki clan FIB-a postuje kodeks oblacenja, jer pre svega sve potice od discipline
- Saradnja sa ostalim drzavnim organizacijama bi bila na najvecem I najprofesionalnijem mogucem nivou, I Samim tim bismo strateski spontano naveli druge organizacije da povecaju nivo svog RolePlay-a.
- Dao bih akcenat 00 Agentima, kao jedinica koja ce imati najvise privilegija u FIB-u, jer je pre svega, za mene licno 00 Agent jedna od najzanimljivijih jedinica, jer je pre svega to I sustina FIB-a, prikupljanje dokaza i informacija
- Pored 00 Agenata, maksimalnu paznju I focus bih posvetio I na ostale jedinice kao I na obuku novih pripadnika, koji ce odmah po ulasku u organizaciju biti motivisani da daju sve od sebe kako bi napredovali u sluzbi.
- Redovno bi odrzavali seminare I obuke za ljude koji zele da nauce kako doci do validnih dokaza protiv kriminalnih struktura
- Cesto bi odrzavali I takticke obuke, simulacije talackih situacija, pljacki prodavnica itd.. I sve to na poligonu u NG-u, naravno u dogovoru sa Generalom i njegovim odobrenjem za koriscenje poligona.
- Uvek bismo bili dosupni na poziv GOV-a za procesuiranje lica koje je liseno slobode.
- Pratili bismo aktivnost pripadnika FIB-a preko patrol logova, kako bismo jasnije imali uvid u njihov rad I eventualni napredak u visi cin
- Pokusali bi da sinhronizujemo rad sa ostalim organizacijama na talackim situacijama I na akcijama tako sto cemo cesto raditi zajednicke treninge I sastanke, kako bi kooperativnost bila sto bolja I da Samim tim smanjimo tenziju I netrpeljivost medju organizacijama, jer smo tu pre svega da se druzimo.
Hvala na citanju!
Ajs Alcapone