Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

AjsAlcapone

Player
Player
Vaše ime IRL: Milos
Vaše godine: 31
Vremenska zona: GMT +2
Prosjek online po danu: 7+ sati
Vaš Discord: ajsalcapone
Vaše ingame ime: Ajs Alcapone
Vaš ID: 39776

Dodatne informacije

Lider za: FIB

Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem),

- Zelim biti lider FIB-a zato sto sebe pronalazim u bas u toj organizaciji, I smatram da imam dosta iskustva. Veliki broj ljudi, koji su nekada bili lideri I generalno pripadnici drzavnih organizacija imam iza sebe koji ce se potruditi da organizacija bude pre svega zanimljiva ali isto tako da postuje pravila servera i da povecaju aktivnost I brojcanost ljudi u samoj organizaciji. Moj cilj je da pruzim ljudima nezaboravno druzenje I da dam sve od sebe da ih naucim svemu sto ja znam.

- Biti lider FIB-a je za mene pre svega strast, jer se FIB, kao organizacija razlikuje od ostalih organizacija I pruza mogucnosti za sticanje novih iskustava u svetu RolePlaya, I zato zelim da tu strast prenesem na nove igrace koji nisu do sada bili u FIB-u, sto to samim tim za mene predstavlja veliki uspeh, jer cu da oformim tim igraca koji ce u svakom trenutku dobiti svaki trenutak moje paznje za obuku I savete.

- FIB mi predstavlja izazov kroz koji bih voleo da prodjem jos jednom, I da pokazem ljudima da je moguce stvoriti dobru I veoma aktivnu organizaciju koja ce postovati sve kodekse, kao I pravila organizacije I samog servera. Da ozivim FIB da posle duzeg vremena bude “oci i usi” drzave, ali da isto tako sama organizacija mora biti besprekorna kako bi poverenje ostalih drzavnih organa bilo na najvisem nivou.

Vasi savjeti za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji,

• Prvo I najbitnije toksicnost unutar organizacije nece biti tolerisana ni najmanje.
  • Potrudicu se da svaka akcija bude sto brojnija I da svaki clan FIB-a postuje kodeks oblacenja, jer pre svega sve potice od discipline
  • Saradnja sa ostalim drzavnim organizacijama bi bila na najvecem I najprofesionalnijem mogucem nivou, I Samim tim bismo strateski spontano naveli druge organizacije da povecaju nivo svog RolePlay-a.
  • Dao bih akcenat 00 Agentima, kao jedinica koja ce imati najvise privilegija u FIB-u, jer je pre svega, za mene licno 00 Agent jedna od najzanimljivijih jedinica, jer je pre svega to I sustina FIB-a, prikupljanje dokaza i informacija
  • Pored 00 Agenata, maksimalnu paznju I focus bih posvetio I na ostale jedinice kao I na obuku novih pripadnika, koji ce odmah po ulasku u organizaciju biti motivisani da daju sve od sebe kako bi napredovali u sluzbi.
  • Redovno bi odrzavali seminare I obuke za ljude koji zele da nauce kako doci do validnih dokaza protiv kriminalnih struktura
  • Cesto bi odrzavali I takticke obuke, simulacije talackih situacija, pljacki prodavnica itd.. I sve to na poligonu u NG-u, naravno u dogovoru sa Generalom i njegovim odobrenjem za koriscenje poligona.
  • Uvek bismo bili dosupni na poziv GOV-a za procesuiranje lica koje je liseno slobode.
  • Pratili bismo aktivnost pripadnika FIB-a preko patrol logova, kako bismo jasnije imali uvid u njihov rad I eventualni napredak u visi cin
  • Pokusali bi da sinhronizujemo rad sa ostalim organizacijama na talackim situacijama I na akcijama tako sto cemo cesto raditi zajednicke treninge I sastanke, kako bi kooperativnost bila sto bolja I da Samim tim smanjimo tenziju I netrpeljivost medju organizacijama, jer smo tu pre svega da se druzimo.

Hvala na citanju!

Ajs Alcapone

Nikola Luther

𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za lidera FIB koji će se održati u Ponedeljak 06.07.2026 sa početkom u 18h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom