Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
92214
Players nickname
Marko Mihailovich
Suspect ID
53764
Date of violation
Jul 2, 2026
Time of violation
23:04
Proofs
https://youtu.be/ojKb1HJqx2k

Marco_Miller

Player
Player
Dobro Vece, U ovom snimku se vidi kako Gosn' Policajac mene krece da hapsi, sa SUMNJOM da sam ja ucestvovao u pucnjavi. U snimku se vidi da je sahpovac tek dosao na smenu, "cuo pucnjavu" video mene kako lezim onesvescenog na podu, PoSumnjao da sam ja ucestvovao u njoj, i pritom kada je pitan koji je razlog hapsenja njegov odgovor je bio: Kurcenje, kada je pitan koji je to clan zakonika dobio sam odgovor: Huliganstvo, ne znam tacan odgovor. U glavnom: Haapsenje bez validnih dokaza, Dokazi trebaju krenuti malo pre krenutka situacije sa me/do komandama, toga nema i hapsenje bez validnog razloga. Molim administraciku da ovo kazni, hvala!

Alleksa Pallamar

Player
Player
Počelo je od sumnje zato što si bio na mestu pucnjave, ali sam te uhapsio zbog huliganizma koji si počinio u medjuvremenu. Imam dokaz za to

Alleksa Pallamar

Player
Player
Evo sta kaze zakonik. Citiram deo koji kaze izrazavanje jasnog nepostovanja prema drustvu. ti si to uradio kada si rekao ako si tol'ko pametan.

Dule Lipov

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Molimo dostavite validan POV
Rok 8h​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom