sve u pov ajmo novo nanovo ova 11009 id 73333 id kostanto smaraju i konstanto krse pravila grada
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
Oprosti velečasni ali ne vidim gdje sam prekršio ikakvo pravilo.sve u pov ajmo novo nanovo ova 11009 id 73333 id kostanto smaraju i konstanto krse pravila grada
Mg znate moje ime a nisam dao pasos nikome od vas 3Oprosti velečasni ali ne vidim gdje sam prekršio ikakvo pravilo.![]()
Kako MG ako ne mjenjaš odjeću i imaš isti glas? Znači ako ja nekog u rl prepoznam izdaleka jer samo on vozi takav auto mene Bog treba kaznit?Mg znate moje ime a nisam dao pasos nikome od vas 3
Dzaba ako imam istu odjevu i isti glas ako ti nisam dao pasos to ti je mg prijatelju moj a vidim ne znas pravila grada lijep pozdavKako MG ako ne mjenjaš odjeću i imaš isti glas? Znači ako ja nekog u rl prepoznam izdaleka jer samo on vozi takav auto mene Bog treba kaznit?![]()
Vidim kako ne znam pravila netko je sam sebe okačio za CRDzaba ako imam istu odjevu i isti glas ako ti nisam dao pasos to ti je mg prijatelju moj a vidim ne znas pravila grada lijep pozdav![]()