Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
86009
Players nickname
Misula
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Jan 24, 2026
Time
00:00
Proofs
https://i.postimg.cc/8CvsHpYv/IMG-0171.jpg

DjovaniSigam

Player
Player
Naslov: Ban za GP 1.1 | Aldin_Verstappen

1. Ime vašeg lika u igri (In-Game Name): [Unesite ime vašeg lika ovdje, npr. Marko_Petrovic]
2. ID vašeg nabora (ID računa): 86009
3. Ime administratora koji vas je kaznio: Aldin_Verstappen (by Armanii)
4. Razlog kazne: GP 1.1 (Main)
5. Datum blokade: 24.01.2026.
6. Dokaz (Slika ekrana s banom): [Ovdje obavezno stavite poveznicu/link na sliku vašeg bana. Sliku morate najprije učitati na imgur.com, yapx.ru ili imgbb.com prema pravilima sa slike]

Poštovana administracijo,

Dobio sam blokadu računa od strane administratora Aldin_Verstappen zbog kršenja pravila GP 1.1 (dijeljenje računa / preprodaja).
Nisam siguran u točan in-game nickname jer je prošlo neko vrijeme od blokade, ali moj ID računa je 86009, što se jasno vidi i na priloženom screenshotu bana.

Svjestan sam važnosti ovog pravila i sigurnosti servera, te se iskreno ispričavam ako je došlo do bilo kakve aktivnosti koja je prekršila ovo.
Do prijave s druge IP adrese je došlo jer sam bio kod brata kući.

Ovim putem vas molim za drugu šansu (unban) jer u potpunosti prihvaćam "money wipe" (brisanje novca s računa) ako je to uvjet za unban, te obećavam da se ovakve situacije više neće ponoviti. Volio bih nastaviti igrati na ovom projektu.

Unaprijed hvala na izdvojenom vremenu i pregledu ove žalbe.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom