Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved MG UB Fail RP PG G.P.6.15. I 18441 87005 69247 90882 70912 91833 66049 91034 81122

Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
18441 87005 69247
Date of violation
Jul 3, 2026
Time of violation
15:44
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=qug8R8376tQ&t=2s

zli

Player
Player
Osobe se penju na krov preko auta što nije dopušteno njih znači jedno 7 se popelo
Osobe u zatvoru naređuju osobi koja radi u vladi sta da radi
Osoba u zatvoru me udara u glavu bez razloga
Osoba koja radi u vladi surađuje sa SAHP osobama i dogovaraju se da nema advokata i da ih se neće kazniti za bilo koji zakon da prekrše jer im se može
Osobe odbijaju pozvati druge osobe da odrade posao kako treba jer oni nisu dobro naučili kako se radi
Osoba trči samnom dok sam vezan
Sve u svemu opet teški fail od strane state a

TRAŽIM DA SE PREGLEDA PRAVI ID IGRAČA ZBOG KORIŠTENJA ŠMINKE HVALA

Floppaa

Player
Player
Osobe se penju na krov preko auta što nije dopušteno njih znači jedno 7 se popelo
Osobe u zatvoru naređuju osobi koja radi u vladi sta da radi
Osoba u zatvoru me udara u glavu bez razloga
Osoba koja radi u vladi surađuje sa SAHP osobama i dogovaraju se da nema advokata i da ih se neće kazniti za bilo koji zakon da prekrše jer im se može
Osobe odbijaju pozvati druge osobe da odrade posao kako treba jer oni nisu dobro naučili kako se radi
Osoba trči samnom dok sam vezan
Sve u svemu opet teški fail od strane state a

TRAŽIM DA SE PREGLEDA PRAVI ID IGRAČA ZBOG KORIŠTENJA ŠMINKE HVALA

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da prihvatim ovu žalbu.

ID 70912 će biti kažnjen za MG zbog pominjanja Diskorda koji je OOC prilikom telefonskog poziva.
ID 18441 je prekršio FailRP jer je igrač uhapšen sa dve zvezdice, iako i K.Z. 2.19.2 i K.Z 2.21.1 predviđaju više od dve. Pošto je ID 66049 pisao novčane kazne, on je i trebao završiti sa hapšenjem i staviti potragu kako treba. Ali ID 18441 već ima maksimalnu kaznu, tako da mu ne može biti data ova kazna.
Ostali igrači nisu prekršili ni jedno pravilo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom