Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7571;2459
Players nickname
Ivkezz Obama
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Oct 29, 2022
Time
14:25
Proofs
-

Miljenko Popara

Player
Player
Poštovani Grand Roleplay administratori,

Želio bih se iskreno izviniti zbog svojih postupaka, koji su uključivali doxxing drugih. Svjestan sam da je ovo jedno od najtežih kršenja pravila i u potpunosti razumijem posljedice s kojima se moram suočiti.

Kada sam izvršio doxxing, bio sam djetinjast i impulsivan, ali sada, kao odrastao, žalim i sramotno se izvinjavam zbog svojih glupih prošlih postupaka. Definitivno se neće ponoviti jer sada razumijem da je to neprihvatljivo u svakom dijelu društva.

Tokom posljednjih nekoliko godina, odrastao sam i sada shvatam kakve posljedice naši postupci mogu prouzrokovati drugima. Također razumijem da su Grand RP i slične zajednice sigurna mjesta gdje se moramo međusobno poštovati i pomagati u održavanju sigurnosti i reda.

Stoga bih, ako je moguće, želio da se vratim na server i nastavim biti dio GRAND RP zajednice, ovaj put odgovorniji i puni poštovanja. Spreman sam ispuniti sve zahtjeve i probne uslove ako je potrebno.

Ljubazno vas molim da razmotrite moj zahtjev i pružite mi još jednu priliku da pokažem svoju odgovornost i posvećenost održavanju reda i sigurnosti u našoj zajednici.
S poštovanjem,

Mićko Nevolja (2459)
Miljenko Poppara (7571)
mitar089 (discord)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom