Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8735
Players nickname
aron
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Jul 3, 2026
Time
18:43
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1371348/

Aron

Player
Player
mislim da je administrator doneo pogresnu odluku u kazni igraca 84641 i moje za MG sam dobio 2H demorgana mada to je manje bitno u povu se javno vidi pokusaj SCAMA gde je probao na prevaru da zameni KUCU drugod igraca zeleo je da zameni za modnu jakno EX:6, 10 RP Tiketa i piksel naocare zeleo je da proba da me navude da to odradim na nacin izbegavanja poreza da kupi stvari od mene za 1000 dolara i ja kuci isto tako samo sto on nije vlasnik kuce to je i vlasnik kuce potvrdio u zalbi Tony Sonora da ne zna ko je taj covek i da je vidno zeleo da me SCAMA takodje je rekao da ovom coveku nije prvi put da je pokucao da Scama ljude tako sto prodaje njegovu kucu Br:66

Tony Sonora

Player
Player
Kuća je moja, ja tog lika ne poznajem niti smo imali nekad integracije sto mozete i proveriti... Takodje nije prvi koga je pokusao da prevari za moju kucu (od toliko na serveru bas se za moju uhvatio)....
Nemojte da čekate da se desi neko sranje da biste reagovali, bolje je sprečiti nego lečiti, takvim ljudima nije mesto tu i smatram da adekvatna kazna za to postoji...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom