Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jerema Pljas

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL:Milos
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):11:00 do 21:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):4-6
6. Vaš Discord:jerema3333
7. Vaše ingame ime:Jerema Real
8. Vaš ID:87860
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Crime-a

Dodatne informacije

1. Zašto želite postati admin?
Želim postati administrator zato što smatram da mogu doprineti kvalitetu servera i pomoći zajednici na najbolji mogući način. Već duže vreme igram na Grand RP RS serveru i dobro poznajem pravila, način funkcionisanja servera i situacije sa kojima se igrači svakodnevno susreću. Često sam bio svedok situacija u kojima je bila potrebna brza reakcija administratora, pa sam shvatio koliko je ova uloga važna za održavanje reda i kvalitetnog RP-a. Želim da budem osoba koja će pomoći novim igračima da se snađu, rešavati prijave nepristrasno i doprineti tome da server bude što prijatnije mesto za igru. Ne zanima me admin pozicija zbog privilegija, već zbog odgovornosti i mogućnosti da doprinesem zajednici.

2. Koje su vaše prednosti?
Moje najveće prednosti su smirenost, strpljenje i objektivnost. Uvek saslušam obe strane pre nego što donesem bilo kakav zaključak i trudim se da svaku situaciju rešim na osnovu pravila, a ne ličnog mišljenja. Dobro poznajem server i njegova pravila, brzo učim nove stvari i lako se prilagođavam promenama. Odgovoran sam i ozbiljno shvatam obaveze koje preuzmem. Komunikativan sam, volim rad u timu i nemam problem da sarađujem sa drugim administratorima kako bismo zajedno rešavali probleme igrača. Takođe sam aktivan tokom dana i spreman da izdvojim dovoljno vremena za administraciju.

3. Koje su vaše najveće slabosti?
Smatram da niko nije bez mana. Jedna od mojih slabosti je to što ponekad previše vremena posvetim analizi određene situacije kako bih bio potpuno siguran da donosim ispravnu odluku. Međutim, vremenom sam naučio da pronađem balans između brzine i tačnosti. Takođe, ponekad imam velika očekivanja od drugih ljudi, ali radim na tome da budem još strpljiviji i da razumem da svi igrači imaju različito iskustvo i nivo znanja.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, potpuno sam spreman. Razumem da administracija zahteva maksimalnu posvećenost i nepristrasnost, kao i da administrator ne sme koristiti svoju poziciju radi lične koristi u RP-u. Ako budem izabran, fokus će mi biti pomoć igračima, rešavanje prijava i održavanje reda na serveru. Svestan sam odgovornosti koju ova funkcija nosi i spreman sam da se u potpunosti posvetim administraciji.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da, spreman sam da prodam svoj biznis ukoliko budem primljen u admin tim. Pravila servera poštujem i razumem da administrator mora biti potpuno nepristrasan i da ne sme imati lični interes koji bi mogao uticati na njegov rad. Bez ikakvog problema bih ispunio ovaj uslov.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne, trenutno nemam nikakvih privatnih ili poslovnih problema koji bi me sprečili da budem aktivan administrator. Mogu svakodnevno da izdvojim nekoliko sati za server, odgovaram na prijave igrača, pomažem zajednici i izvršavam sve obaveze koje se očekuju od administratora. Ukoliko u budućnosti dođe do bilo kakvih promena koje bi uticale na moju aktivnost, o tome bih na vreme obavestio administraciju kako ne bi trpeo rad tima. Smatram da je iskrenost veoma važna i uvek bih bio otvoren po pitanju svoje dostupnosti.

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Razlog: IG Kazne, novu aplikaciju za administratora mozete postaviti za 5 dana​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom