Sve u pov.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nije ni cudo sto nez pravila pa se zoves kamilica jaoo bozeeeSve u pov.
daj pov gde krsis fear 2v1 jos radis mg posle toga cr namerno se nabijas sta jos nisi prekrsio i opet kacis sam sebeSve u pov.
sta pricas ti picko mala znam te iz fiba svi su te jebali tamodaj full pov.
bato pov traje 1:40min to je duze nego sto trebadaj full pov.
nekome je krivo sto nije sposoban da puca sa oruzje igivica je upravu 39401 je sad i mene pucao bez brojenja sace opet na novine
sto se mene tice 1 warnic moze iskreno za sve ona pravila sto si krsio iskreno i vredi 1 warn da dobijem bitno da odes u emsivica je upravu 39401 je sad i mene pucao bez brojenja sace opet na novine
i tvoji evrici sto kupujes za rl pare stvari isto moze i to da bude spakovanoivica je upravu 39401 je sad i mene pucao bez brojenja sace opet na novine
bruda u rl nisi nikad ni vidio pravo oruzje al bitno da se palis na ove stvari ig hahahahha jadnonekome je krivo sto nije sposoban da puca sa oruzje ig
Sigurno nisam budala da se palim na kamilicu ko ti realnobruda u rl nisi nikad ni vidio pravo oruzje al bitno da se palis na ove stvari ig hahahahha jadno