Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35758
Players nickname
Zeljo Romanov
Administrators nickname
Daki Sonora
Date
Jul 4, 2026
Time
19:59
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1378536/#post-4783186

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Smatram da je dobio pogresnu odluku i da nije kaznio igraca 51036 id MG u PC jer je pominjao moje ime sve se vidi u video hvala zelim da se kazni igrac

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Smatram da je dobio pogresnu odluku i da nije kaznio igraca 51036 id MG u PC jer je pominjao moje ime sve se vidi u video hvala zelim da se kazni igrac
Smatram da je pogresnu odluku donije sto nije kaznio igraca za mg u pc jer je pominjao moje ime napisao to sto je napisao to je za mene poceo je i on da mi to govori to je cuo od njegovih drugova a to mene nervira i jos vredjaju sto sam iz crne gore itd itd imate ovu i proslu zalbu na njega i na dva njegova druga pa zelim da se kazne ti igraci hvala lijepo

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Smatram da je pogresnu odluku donije sto nije kaznio igraca za mg u pc jer je pominjao moje ime napisao to sto je napisao to je za mene poceo je i on da mi to govori to je cuo od njegovih drugova a to mene nervira i jos vredjaju sto sam iz crne gore itd itd imate ovu i proslu zalbu na njega i na dva njegova druga pa zelim da se kazne ti igraci hvala lijepo
Samo me interesuje kako je on zakljucio da to sto sam objavio nije mg u pc al aj

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Administrator je donio ispravnu odluku , nema MG-a na POV-u

Status
Not open for further replies.
Top Bottom