Smatram da je dobio pogresnu odluku i da nije kaznio igraca 51036 id MG u PC jer je pominjao moje ime sve se vidi u video hvala zelim da se kazni igrac
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Smatram da je pogresnu odluku donije sto nije kaznio igraca za mg u pc jer je pominjao moje ime napisao to sto je napisao to je za mene poceo je i on da mi to govori to je cuo od njegovih drugova a to mene nervira i jos vredjaju sto sam iz crne gore itd itd imate ovu i proslu zalbu na njega i na dva njegova druga pa zelim da se kazne ti igraci hvala lijepoSmatram da je dobio pogresnu odluku i da nije kaznio igraca 51036 id MG u PC jer je pominjao moje ime sve se vidi u video hvala zelim da se kazni igrac
Samo me interesuje kako je on zakljucio da to sto sam objavio nije mg u pc al ajSmatram da je pogresnu odluku donije sto nije kaznio igraca za mg u pc jer je pominjao moje ime napisao to sto je napisao to je za mene poceo je i on da mi to govori to je cuo od njegovih drugova a to mene nervira i jos vredjaju sto sam iz crne gore itd itd imate ovu i proslu zalbu na njega i na dva njegova druga pa zelim da se kazne ti igraci hvala lijepo