Poštovana administracijo i gospodine Dukat Velascoo,
Želim da se izjasnim povodom ove žalbe i dostavim neoborive dokaze iz privatne Discord grupe u kojoj su me igrač Zenta_Shadow i njegov saučesnik Leon držali u zabludi, prevarili za ogromnu imovinu, a na kraju me otvoreno ucenjivali forumom i banom ukoliko im ne dam još novca.
Kao novi igrač na serveru (ID 90138), želeo sam da apliciram za lidera FIB-a. Pomenuti igrači su me ubedili da imaju "veze" sa administratorom pod imenom "Eskobar" i da se pozicija lidera mora platiti u novcu i stvarima unutar igre. S obzirom na to da sam nov, poverovao sam im. Oni su me izričito nagovorili da sve stvari (55 miliona, kramp nivo 5, vrhunske metale, rolex i oko 100 baterija) ubacim u gepek vozila i tako im prodam auto, pod izgovorom da je tako brže. Cela ova situacija oko pravila G.P. 1.7 je kreirana sa njihove strane kako bi me naveli na prekršaj i lakše skamovali.
Mogu Vam dostaviti dokaze za:
-Laži o korupciji i "setanju" pozicija: Leon me ubeđuje da budem spreman i da će me spojiti sa administratorom "Eskobarom" kako bi mi se "setao" FIB, kao i da su već završavali LSPD.
-Priznanje prevare i preprodaje mojih stvari: Kada sam shvatio da je u pitanju laž i zatražio svoje stvari nazad, Leon u chatu eksplicitno priznaje da je moj kramp nivo 5 i ostale stvari već prodao drugima.
-Direktna ucena forumom i pretnja banom: Zenta u grupu šalje sliku pripremljene žalbe za G.P. 1.7 na forumu, a Leon mi postavlja ultimatum: "Imas rok do petka da resis to sa zentom... ako ne sedne neces dobiti nista dobices samo ban".
Pored svega ovoga, isto lice mi je nudilo prodaju in-game produkata za stvaran (RL) novac u iznosu od 150€ na njegov privatni račun, što je najstrože zabranjeno pravilima projekta.
Ja sam kao novi igrač nasamaren i opljačkan, a njihova žalba na forumu je zlonamerni instrument ucene jer sam odbio da im dam još imovine. Molim Vas da detaljno ispitate logove ove dvojice igrača i kaznite ih za masovni skam, blaćenje imena administracije i otvorene ucene.
Šaljem dokaze u DM.
Hvala Vam na odvojeno vreme!