Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42606
Players nickname
Zenta_Malatesta
Suspect ID
90138
Date of violation
Jul 5, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/

Zenta_Shadow

Player
Player
Igrac to je skamer id 90138 je prekrsio genralno pravilo 1.7 tako sto je dana 16 juna ove godine izmedju 19:00 i 23:00 casova prebacio id-u 74442 traks za pola drzavne i u gepeku kramp nivo 5 20vrhunskih metala rolex sat i oko 100 baterija kako bi izbegao porez, nakon toga mu je id 74442 vratio pare od drzavne od traksa.

Tono Putin

Player
Player
Poštovana administracijo i gospodine Dukat Velascoo,
Želim da se izjasnim povodom ove žalbe i dostavim neoborive dokaze iz privatne Discord grupe u kojoj su me igrač Zenta_Shadow i njegov saučesnik Leon držali u zabludi, prevarili za ogromnu imovinu, a na kraju me otvoreno ucenjivali forumom i banom ukoliko im ne dam još novca.
Kao novi igrač na serveru (ID 90138), želeo sam da apliciram za lidera FIB-a. Pomenuti igrači su me ubedili da imaju "veze" sa administratorom pod imenom "Eskobar" i da se pozicija lidera mora platiti u novcu i stvarima unutar igre. S obzirom na to da sam nov, poverovao sam im. Oni su me izričito nagovorili da sve stvari (55 miliona, kramp nivo 5, vrhunske metale, rolex i oko 100 baterija) ubacim u gepek vozila i tako im prodam auto, pod izgovorom da je tako brže. Cela ova situacija oko pravila G.P. 1.7 je kreirana sa njihove strane kako bi me naveli na prekršaj i lakše skamovali.
Mogu Vam dostaviti dokaze za:
-Laži o korupciji i "setanju" pozicija: Leon me ubeđuje da budem spreman i da će me spojiti sa administratorom "Eskobarom" kako bi mi se "setao" FIB, kao i da su već završavali LSPD.
-Priznanje prevare i preprodaje mojih stvari: Kada sam shvatio da je u pitanju laž i zatražio svoje stvari nazad, Leon u chatu eksplicitno priznaje da je moj kramp nivo 5 i ostale stvari već prodao drugima.
-Direktna ucena forumom i pretnja banom: Zenta u grupu šalje sliku pripremljene žalbe za G.P. 1.7 na forumu, a Leon mi postavlja ultimatum: "Imas rok do petka da resis to sa zentom... ako ne sedne neces dobiti nista dobices samo ban".
Pored svega ovoga, isto lice mi je nudilo prodaju in-game produkata za stvaran (RL) novac u iznosu od 150€ na njegov privatni račun, što je najstrože zabranjeno pravilima projekta.
Ja sam kao novi igrač nasamaren i opljačkan, a njihova žalba na forumu je zlonamerni instrument ucene jer sam odbio da im dam još imovine. Molim Vas da detaljno ispitate logove ove dvojice igrača i kaznite ih za masovni skam, blaćenje imena administracije i otvorene ucene.

Šaljem dokaze u DM.

Hvala Vam na odvojeno vreme!

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno

ID 90138 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 1.7

(Zabranjen je prijenos imovine na dar (uključujući neonske cipele), čiji ukupni iznos prelazi 5.000.000 $(Dopušteno vam je primiti 5.000.000 $ i prenijeti 5.000.000 $ dnevno.) (Dopušteno je povući/ polagati novac iz/na obiteljski bilans.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom