Postovana administracijo igrac 88455 je pustao maoj video koji je bio davno i simjali su se ja bi zamolio da se igrac kazin
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nemoj tako, verovatno je uplakan pisao zalbubrate moj prvo nauci pisat pa postavi zalbu
nisam ne briniNemoj tako, verovatno je uplakan pisao zalbu![]()
Ahahahahahahahahahah alanisam ne brini
Kako pises ko da Su ti odsekli rukePostovana administracijo igrac 88455 je pustao maoj video koji je bio davno i simjali su se ja bi zamolio da se igrac kazin
aj sta ti govorsi povrqe likove to sto neynas da igras nemora da znaci da svi imaju chitKako pises ko da Su ti odsekli ruke
O cemu ti pricas? Pisi da te razumem brtaj sta ti govorsi povrqe likove to sto neynas da igras nemora da znaci da svi imaju chit
Zasto onda places kada te full listam 10 puta i pricas kako imam trigger itd?aj sta ti govorsi povrqe likove to sto neynas da igras nemora da znaci da svi imaju chit
Vidis ne zna da pise a da puca bolje da bude skrivenoZasto onda places kada te full listam 10 puta i pricas kako imam trigger itd?
format je ispravan zamoli bih da pregeldas detaljno sve pa onda hvala u napredPrije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format.
Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
Imate rok 6 sati da ispravite ove greške!