Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Walter Laat

One and only
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:
Vuk

2. Vaše godine:
16

3. Vremenska zona:
UTC +1

4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):
14h - 1h

5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):
6h-9h

6. Vaš Discord:
7b9i

7. Vaše ingame ime:
Walter Laat

8. Vaš ID:
87471

9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:
State-a​

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Naucio sam dosta stvari od sadasnjih admina, i svidja mi se taj posao/odgovornost, pomaganje drugim igracima, bilo da je to na forumu ili ING
Nikad nisam bio, i ne znam sta sam uradio da bih dobio bl, samim ovim se izvinjavam za sve, i pitam za sansu, da vam dokazem da mogu i da cu dobro raditi.
Imam ogromnu zelju, sposobnost za rad, aktivnost i ljubav prema projektu, slusam nadlezne , a najvaznije, imam znanje i samim tim mislim da bih bio uspesan.
Zamolio bih Vas da mi date sansu, vidite kako radim, i vidite da necu nista raditi ni na moju ni vasu stetu, iskreno samo zelim da se zabavim i potrudim se da se i drugi igraci zabave.
I dok nisam admin volim pomagati, a ako budem bio tad cu samo to raditi.
Prijavljujem se ponovo zato sto mi je Nixa rekao da probam u dm.
Nadajmo se najboljem !

Hvala.

2. Koje su vaše prednosti?
Uvek sam tu da pomognem, slusam iskusnije od mene, priznam da sam pogresio i da mi treba pomoc, nisam tvrdoglav. Iskren sam.

3. Koje su vaše najveće slabosti?
Trenutno mislim da nemam nikakve slabosti.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Nemam.​

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno , ne spamaj admin aplikacije ovde ako ti jasno receno da administrator ne mozes biti

Status
Not open for further replies.
Top Bottom