Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
20789
Players nickname
Matke Obama
Suspect ID
24010
Date of violation
Jul 3, 2022
Time of violation
19:00
Proofs
https://youtu.be/DPnaMlalrSo

Dzigi Devil 86

Player
Player
Ti si bolestan alo non stop si ispred kuce beytas non stop i plus brojis liku a ti sam a mi 5 oko tebe i posto ti nije bili dovoljno dovrsio si lika ovde si ti prekrsio mnogo vise neko taj decko sto se vratio....

Dzigi Devil 86

Player
Player
pa sta ako sam ja sam? jeste li imali pancire puske itd? ne izgledate kao normalni gradjanu los santosa
Ne mozda jedi onaj sto si ubio ali te pocecam ti si doso kod nas ne mi kod tebe, mi smo bili u nase dvoriste i doso si da nas nazivas majmunima itd tako da ko je ovde kriv mnogo vise nek sama kkaze visa sila.....

Matke Magluta

Player
Player
Ne mozda jedi onaj sto si ubio ali te pocecam ti si doso kod nas ne mi kod tebe, mi smo bili u nase dvoriste i doso si da nas nazivas majmunima itd tako da ko je ovde kriv mnogo vise nek sama kkaze visa sila.....
druze stajao sam na ulici o cemu pricas ti kakav fam house

MIKIma

Player
Player
Nakon pretnje sam poceo da mu brojim 5sec da se on pomeri

Video 2: gde je uradio NLR, nije proslo ni 15 min on se vratio na isto mesto -
zssto si me dovrsijo kad si me ubijo skratijo si video ides ti sad sad ja postavljam video bolje postavi ceo da se vidi sta si uradijo prvi

MIKIma

Player
Player
na videu se nevidi da si mi brojao lazes postavi ceo video da se lepo vidi sta si ti uradijo samnom

MIKIma

Player
Player
kako smes da me dovrsis postavi ceo video
ja ti nisam pretijo samo sam ti reko da se sklonis ali ti nisi i poceo si da pucas sad te ja kacim ceo video ne u prekidima gde kratis da bi sakrijo sta si uradijo

MIKIma

Player
Player
Nakon pretnje sam poceo da mu brojim 5sec da se on pomeri

Video 2: gde je uradio NLR, nije proslo ni 15 min on se vratio na isto mesto -
brade ti si prekrsijo malo vise pravila nego ja ...dali si ti realan sta si ti uradijo

Jack Darkin

Player
Player
PRIHVACENA ZALBA

Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu
ID 24010 bit će kažnjen za krsenje Generalnog Pravila 6.7.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom