Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Asistenta Administracije | Djuro Metkic

Rejected
Status
Not open for further replies.

djurdo

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Djordje
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT +2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):eek:d 12:00 do 22:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):8+ sati
6. Vaš Discord:djorjde__
7. Vaše ingame ime:Djuro Metkic
8. Vaš ID:88913
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Asistent

1. Zašto želite postati admin?
Želim da postanem admin na Grand RP serveru zato što želim da doprinesem zajednici i pomognem da server bude što kvalitetnije mesto za igru. Tokom svog vremena provedenog na serveru upoznao sam pravila, stekao dosta iskustva i naučio kako funkcionišu različite organizacije i sistemi.Takođe, želim da pomognem novim igračima da se lakše snađu, kao i da doprinesem održavanju fer i prijatne atmosfere na serveru. Spreman sam da preuzmem odgovornost, učim od iskusnijih administratora i budem aktivan kako bih što bolje obavljao svoje dužnosti.
2. Koje su vaše prednosti?
Veoma sam objektivan i smiren u dosta situacija i volim da saslusam obe strane.Strpljiv sam i volim da pomažem drugim igračima, posebno onima koji su novi.Komunikativan sam i znam da razgovaram sa ljudima na kulturan i profesionalan način.Aktivan sam na serveru i spreman sam da odvojim vreme za rešavanje prijava i problema igrača.Brzo učim i spreman sam da prihvatim savete iskusnijih administratora kako bih napredovao.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Smatram da nemam prevelike slabosti.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Zeleo bih da postanem asisten da bi mogao da imam paralelan rp zivot ali bih se trudio da dovoljno vremena provodim kao admin.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Trenutno nemam biznis a i zeleo bih da budem asisten ali ako dodje do situacije prodao bih ga.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Trenutno ne postoji nijedan irl problem niti ce postojati jer zelim da budem jako aktivan ako dobijem mesto asistenta.

HVALA NA CITANJU DRAGA ADMINISTRACIJO
❤️

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Nepravilan format, napisite novu apliakciju bez smajlica​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom