Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za Los Santos Vagos I Andrija Toske

Andrija Toske

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Andrija
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona:GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 5-7H
5. Vaš Discord: andrijatt
6. Vaše ingame ime: Andrija Toske
7. Vaš ID: 68921

1. Lider za...Los Santos Vagos

2.
Zašto želiš da budeš lider baš ove organizacije?

2.1 - Želim da doprinesem razvoju kriminalnih organizacija i da Vagos podignem na viši nivo. Moj cilj je da napravim organizaciju koja će biti aktivna, organizovana i disciplinovana. Želim da opravdam poverenje kuratora i pokažem da mogu uspešno da vodim jednu od najjačih bandi u gradu.

2.2 - Želim da stvorim prijateljsku, ali disciplinovanu atmosferu, bez ikakve toksičnosti, uz kvalitetan RolePlay. Moj cilj je da Vagos dominira getom i da bude banda bez ozbiljne konkurencije. Svaki član će poštovati lanac komandovanja, a organizovaćemo nedeljne gang događaje koji će koristiti celoj organizaciji. Neću tolerisati korupciju niti deljenje činova preko veze. Svako ko prekrši pravila biće kažnjen bez izuzetka. Zajedno sa svojim zamenicima vodiću računa da nema favorizovanja bilo kog člana.

2.3 - Okupljaću aktivne zamenike i iskusne igrače koji će doprineti razvoju organizacije, ali ću pružiti priliku i novim igračima. Pod mojim nadzorom naučiće kako funkcioniše prava kriminalna organizacija i kako se pravilno igra gang RP. Planiram da organizujem što više aktivnosti, kao što su FZ raidovi, pljačke prodavnica, talačke situacije, borbe u getu i drugi kriminalni događaji kako bi organizacija stalno bila aktivna. Tokom mog mandata biće obezbeđeni veliki bonusi, ne samo za aktivnost već i za doprinos organizaciji. Vodiću računa da niko ne krši pravila i da svi uživaju u kvalitetnom RP-u i dobroj atmosferi.

2.4 - Kao lider, moj cilj je da proširim ugled i aktivnost Vagosa širom grada i da stvorim organizaciju koje će se LEO jedinice plašiti. Fokusiraću se na izbor najboljeg High Command tima i obezbediti odlične bonuse tokom celog mandata kako bi svi ostali motivisani. Pobrinuću se da se nijedan član ne oseća zapostavljeno i da svi imaju jednake prilike za napredovanje.

2.5 - Pažljivo ću birati svoje zamenike kako bismo izbegli bilo kakva kršenja pravila. Okupiću najbolje turferaše kako bismo osvojili 100% teritorija i neću praviti česte promene u turf timu kako bismo izbegli nepotrebna upozorenja. Moj cilj je da Vagos bude najaktivnija banda, da uspešno izvršava raidove i pljačke, da okupim jak i složan tim koji će ostati zajedno do kraja mandata i da ceo geto bude obojen u žuto – boju Vagosa.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Izabraću sposobnog zamenika koji ima dovoljno iskustva i znanja da zajedno sa mnom uspešno vodi organizaciju.

3.2 Trudiću se da moja banda bude aktivnija od ostalih organizacija, da svi članovi budu uključeni u dešavanja i da svaku situaciju rešavamo kvalitetnim RP-om, bez dobijanja kazni.

3.3 Moj cilj je da organizacija završi ceo mandat bez ijednog upozorenja i da osvojimo 100% teritorija u getu.

3.4 Lično ću obezbeđivati bonuse za svaki događaj kako bih motivisao članove da budu što aktivniji i da organizacija uvek ima prednost.

3.5 Radiću na tome da budemo što uspešniji u gang raidovima, sarađivaćemo sa drugim kriminalnim organizacijama kada bude potrebno, a svi članovi će biti posvećeni kvalitetnom kriminalnom RolePlay-u.

Srecno ostalim kandidatima !!!

Top Bottom