Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Los Santos Vagos I Lakisha Lahantaestamoloca

Rejected
Status
Not open for further replies.

Lakisha Vestappen

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona :GMT +1
4. Prosjek online po danu:5-6h
5. Vaš Discord: lakishagg
6. Vaše ingame ime: Lakisha Lahantaestamoloca
7. Vaš ID:84761

Dodatne informacije

Lider za : Los Santos Vagos
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Imam iskustva u roleplayu i dobro poznajem pravila servera. Smatram da mogu organizovati članove, održavati disciplinu i donositi ispravne odluke koje će doprinijeti kvalitetnom RP-u cijele organizacije

2.Moj cilj je da Los Santos Vagos bude aktivna organizacija sa redovnim RP akcijama, sastancima i kvalitetnom komunikacijom među članovima. Želim stvoriti pozitivnu atmosferu u kojoj će svi imati priliku učestvovati i napredovati.

1.Kao lider želim organizovati zanimljive priče, sukobe s drugim organizacijama i razne događaje koji će biti u skladu s pravilima servera. Time bih doprinio boljem iskustvu za članove svoje organizacije, ali i za ostale igrače na serveru.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1.Cilj mi je da organizacija bude aktivna, disciplinovana i zanimljiva, te da svaki član ima priliku učestvovati u kvalitetnim RP situacijama koje doprinose cjelokupnom iskustvu na serveru.

2.Također bih organizovao razne RP aktivnosti (poput sastanaka, pregovora,FZ,Kamione,Talacke) Novi članovi bi prolazili kratku obuku kako bi upoznali pravila i način rada, što bi pomoglo da svi održavaju kvalitetan i dosljedan RolePlay.

3.Cilj mi je da organizacija bude aktivna, disciplinovana i zanimljiva, te da svaki član ima priliku učestvovati u kvalitetnim RP situacijama koje doprinose cjelokupnom iskustvu na serveru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom